Citiraj:
Autor Drvoje
@win32
Kod ovih gabaritnijih low profile kulera (šta dolaze 12/14cm ventovima) svakako provjeri visinu s donje strane kulera, zbog tog Corsair Vengeance pasivnog zubala
Možda pomogne primištanje RAM-a u druge utore, ili drugačija orijentacija kulera (ako je moguća na AM3+ sck.), s obzirom da top-down cooler ionako neće gubit na učinkovitosti kako god da ga okreneš (pričam samo o heatsinku, ne o ventovima).
|
Hmmm....ovi Corsair su low profile RAM-ovi pa ne bi trebalo biti problema no svakako cu pogledati (vazno mi je da veci dio venta bude iznad VRM-ova).
Ako u bilo kojoj opciji smeta RAM-u, onda mi ti hladnjaci ne dolaze u obzir posto mi ovih 8GB RAM-a postaje malo (pogotovo u npr. GTA V gdje mi ode skoro svih 8GB) te je skora kupovina jos memorije gotovo ne izbjezna stvar (na zalost).
Nego, kakvi su jos oni hladnjaci koje sam linkao?
Je li neki od njih ok?
Ako ce biti toliko kemijanja i ako ce mi svaki od njih smetati RAM-u, onda mi je uistinu jednostavnije napraviti zamjenu MBO s boljom i kvalitetnijom faznom regulacijom (u biti, odmah bi je zamijenio da netko hoce tu ASRock uz moju doplatu pa sam i stavio oglas...nekome fazna ne znaci nista, kao ni npr. smestaj USB 3.0 te jos neke sitnice, a meni znaci puno pa bi je zamijenio da mogu) i ostati na hladnjaku kojega imam ili uzeti neki koji mi se vec svidi (99% da bi ostao na vodi, ali vidim da neki imaju problema s istom pa sam ocito sretnik koji je dobio odlican primjerak H50 i jos predobar Corsair bracket za am2/3).