Imam neugodno iskustvo sa servisom System One.
U kolovozu prosle godine sam kupio u ADM-u putem webshopa Dell Inspiron 3542 laptop . Uredno je sve radilo par mjeseci dok se nisu poceli javljat problemi - sporo bootanje/spori rad te na kraju disk vise nije bio vidljiv u BIOS-u .
Kontaktiram ADM i navodim kako uz to jos imam probleme da touchpad ne radi.
Kazu mi da moram slat laptop direktno u System One servis putem njihove pick-up&return usluge.
Kontaktiram i System One, dogovorim kad da pokupe laptop .Taman taj dan prilikom zadnjeg paljenja - laptop se upali ali ispusta beep konstantni.
Također navodim uz sve kvarove i to da pusta beep .
Vrag mi nije dao mira, surfam o tom servisu i vidim kako ima jos ljudi koji su nezadovoljni i za svaki slucaj poslikam laptop iz svakog ugla da se vidi stanje kucista.
Uredno oni pokupili laptop, stigao u servis i javljaju za par dana - nova maticna ploca, testirano i ispravno sve radi.
Laptop dolazi putem Overseasa k meni .Vec pri prvom paljenju - cujem kako disk i dalje ispusta zvuk kliktanja i zujanja te sama instalacija Windowsa prolazi jako sporo.
Isto tako vidim da i touchpad ne radi nikako.
Obavjestavam servis da laptop ne radi i opet kazu da ce doci iz Overseasa po laptop. Uredno krenem slozit laptop kad vidim ostecenje na plastici i to bas vece ostecenje i pokidano/potrgano kod donje plastike , vidi se da su ga na silu rastavljali/sastavljali .
Odmah javljam servisu da je laptop ostecen te da se odmah ogradim navedem i da sam slikao laptop prije slanja i trenutno stanje.
Obavjestavam i Dell da budu upoznati s radom ovlastenog servisa , naravno i njima saljem slike stanja prije i poslije.
Pokupi Overseas laptop te on sutradan stigne u ZG u servis i od tad pocinju problemi .
Jave mi odmah kako je laptop najvjerojatnije ostecen u transportu ( kuciste,disk ) te da ga vracaju Overseasu da nadoknadi stetu pa ce ga tek onda servisirat i popraviti sto sam naveo da ne radi.
Kontaktiram Overseas - oni mi potvrde da im je laptop vracen jer je navodno ostecen u transportu.Oni ga salju u drugi servis gdje su dobili jeftiniju ponudu popravka pa ce me obavijestiti.
Nazovu me iz Overseasa i pricam s njihovom djelatnicom te joj posaljem i slike, na sto mi ona i sama kaze kako je jako mala vjerojatnost da je to nastalo prilikom transporta a da kutija ostane citava, bez tragova.
Svakodnevno kontaktiram i s Dellom, Overseasom i sa System One servisom ali od servisa nikakav odgovor nisam dobio osim da se ceka to sa Overseasom da srede.
Mene zanima, imam li kakvo pravo putem trgovca/servisa trazit novi laptop ili cekat da se rijesi ova situacija ?
Laptop je prestao raditi 21.4. , pokupljen je od strane Overseasa 28.4. te meni 11.5. dosao " popravljen " .Ponovno ga preuzima Overseas 14.5. te stize 15.5. u servis. Od tog dana oni skroz odugovlace, ne zele priznat krivnju nego sve prebacuju na Overseas .