View Single Post
Staro 29.05.2015., 19:47   #506
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Steta za obojicu tad. Ali ipak je tata odvezao kako treba iako je syebao gumu u Tabacu kad je dodirnuo ogradu i pokazao da je u tom trenutku najjaci.
Bitno da je Massinjo odmah imao piruetu iako je startao s polea.
A danas dijeli lekcije o voznji...
Meni je uopće gadljivo kad se spominje Massa i Kimi u istoj recenici.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Imam doma na hardu tu utrku. To je isto bila jedna od utrka kad skaćeš po sobi od sreće, pokazuješ srednji prst televizoru i tako to

Ali najjači moment u životu što se F1 tiče mi je bio zadnja 2 kruga interlagosa 2008 ja i 7 ferrarijevaca tj. massinih navijača u jednoj sobi
Prvo smijeh i oduševljenje od strane dotičnih a onda kad se ukazao "glock, glock, glocka, glock...glock" bilo je prvo: "kaj se veseliš i galamiš, to je Trulli za krug zaostaje". 30 sekundi kasnije je bila čmrljiona i "kaj se veseliš, platili su toyoti da ga pusti".

A nakon 15 minuta "a jebate F1, kaj se imaš tu veselit, običan glupi i dosadni sport".

Nakon sat vremena: "McLaren lopovi, Dijaković javlja da je namještaljka"

Nakon 2 dana "Da nije bilo crijeva u Singapuru..."

2007 i 2008 su jedne od najjačih sezona u zadnjih 20 godina.

Ali najžalosnije je kaj dan danas ima tumpleka koji vjeruju da je Glock pustio Hamiltona. Isti onaj Glock koji je nakon Monze iste godine izjavljuje da će napraviti sve da zezne Hamiltona jer ga je skoro ubio u Monzi.
Ali da, kad ti je Neven Novak jedini izvor pravih informacija, nije ni čudno da ljudi i dalje tako misle.
Hhhhh meni je prika teski Kimijevac i mogu rec da mrzi Hama, uvik je govorio da je Glock pusta. Pa taj rodjenu majku nebi pusta... BTW jeste li upratili na redditu, ima lik sta stavlja na one drive sve utrke, i vrti se F1 classic stream.

Dodao bih i 2005

Ovi i dalje razvaljuju