View Single Post
Staro 29.05.2015., 16:51   #1375
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Da li ima kakvo osjetno kašnjenje miša u odnosu na G700S?

Glavni izgovor od strane Logitecha za kratkotrajnom baterijom na G700/S je izuzetno brzi odaziv i manjak power saving opcija.

Kakve su ti fwd/back tipke? Vidim po nekim reviewima na netu da su previše prema ruci, i neki vele da su preblizu jedna drugoj odnosno da su premale pa zabunom pritisnu back umjesto fwd...
gle ovak, imao sam G700 čim je stigao, to je fakat davna 2010. brijem, nakon njega cim je stigao G700S (identični miševi al eto, volim trošit pare na gluposti), i sad imam doma G700S i MX Master. MX master koristim jer baterija, kao što sam rekao, traje tisucu godina, a G700S je svaku noć bio na punjaču. Zašto? Zato što ima polling rate 1000, a MX Master 125 ako se ne varam. E sad, osjetim li lag? Ovak dok radim na kompu i surfam - nema laga, ne osjeti se niš, a dal ga ima u igrama, neznam. Igrao sam malo ovaj wolfenstein old blood il kak se zove, i baš sam probao s oba miša (da, oba su bila aktivna i radila odjednom ) i G700S i MX Master su mi isto se ponašali. Mislim da je sve stvar navike, neko će te pwnat sa mišem za 100kn, a netko će bit loš i sa mišem od 1000.

suma sumarum, da sutra najave novi gejmerski miš iz logitecha, sličan baterijom na MX Master, odmah bi ga kupio. A do tada cu uzivat s MX Masterom jer mu još nisam nikakve mane našao, baš ono, i dizajnerski i funkcionalno miš koji mi zadovoljava baš sve potrebe.

EDIT: aha pitao si za back/fwd tipke. Da, navikavanje treba, ali samo za fwd tipku, back je velika a ovu forward su tak malu napravili zbog horizontal scrolla, na to se treba naviknut al evo, ja koristim te tipke i nakon par dana nemaš beda.