Citiraj:
Autor T}{OR
Da li ima kakvo osjetno kašnjenje miša u odnosu na G700S?
Glavni izgovor od strane Logitecha za kratkotrajnom baterijom na G700/S je izuzetno brzi odaziv i manjak power saving opcija.
Kakve su ti fwd/back tipke? Vidim po nekim reviewima na netu da su previše prema ruci, i neki vele da su preblizu jedna drugoj odnosno da su premale pa zabunom pritisnu back umjesto fwd...
|
gle ovak, imao sam G700 čim je stigao, to je fakat davna 2010. brijem, nakon njega cim je stigao G700S (identični miševi al eto, volim trošit pare na gluposti), i sad imam doma G700S i MX Master. MX master koristim jer baterija, kao što sam rekao, traje tisucu godina, a G700S je svaku noć bio na punjaču. Zašto? Zato što ima polling rate 1000, a MX Master 125 ako se ne varam. E sad, osjetim li lag? Ovak dok radim na kompu i surfam - nema laga, ne osjeti se niš, a dal ga ima u igrama, neznam. Igrao sam malo ovaj wolfenstein old blood il kak se zove, i baš sam probao s oba miša (da, oba su bila aktivna i radila odjednom

) i G700S i MX Master su mi isto se ponašali. Mislim da je sve stvar navike, neko će te pwnat sa mišem za 100kn, a netko će bit loš i sa mišem od 1000.
suma sumarum, da sutra najave novi gejmerski miš iz logitecha, sličan baterijom na MX Master, odmah bi ga kupio. A do tada cu uzivat s MX Masterom jer mu još nisam nikakve mane našao, baš ono, i dizajnerski i funkcionalno miš koji mi zadovoljava baš sve potrebe.
EDIT: aha pitao si za back/fwd tipke. Da, navikavanje treba, ali samo za fwd tipku, back je velika a ovu forward su tak malu napravili zbog horizontal scrolla, na to se treba naviknut al evo, ja koristim te tipke i nakon par dana nemaš beda.