View Single Post
Staro 29.05.2015., 12:37   #759
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
DIY izgleda užasno ali nemoš vjerovat koliko je jednostavno namjestit PJ u livel
Jedino je zafrkancija svako mjesec dana zamjenit "amortizirajuči materijal" jer još nisam našao nešto što se ne spešta. Imaš koju ideju?
Malo sam razmišljao redizajnirat sistem da bude na feder ali mi se neda...

Več rekoh da se još nisam riješio bambija a imam još par probnih kutija od sirovog MDFa te hrpicu sitnica koje mi bodu pa če panoramske sačekati jer mi skupa ne izgleda dovoljno ozbiljno. U biti nisam ni namjeravao stavljati ovo s platnom dok ne riješim sitaciju s svjetlima jer je i to jedna od stvari koja me bode ali eto. Kad sam prvotno radio planove što kako imao sam ideju iskoristit cijelu širinu prostorije pa sam shodno tome i kopao zid / provlačio kabele za rasvjetu na tome zidu. Nakon toga su uletili malo detaljniji proračuni i mjerenja pa je na desnu stranu premješten regal što je uvjetovalo lokaciju platna i puf, rasvjeta više nije simetrična na platno. Iako sam malo kopao / kompenzirao , jednostavno bode i trebao bi se malo ozbiljnije s tim pozabavit te usput pronači adekvatnije 'lampe' jer ove nisu baš PJ frendly.
Doduše crni karton i malo samoljepive trake za oko platna pomaže ali ne izgleda ljepo...
btw , imam hrpicu malih projektiča pa 'stej tjuned' , povremeno možda osvane još koji dio slagalice

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 29.05.2015. u 12:52.
Imagine je offline   Reply With Quote