Citiraj:
Autor coconut
Pogledaj si na Audio temi recenziju Pipo X7. Za cca. 100$+pdv imaš AIO uređaj.
|
Vidjeh, ali takva rješenja mi ne igraju. Imam 3 sata diska za storage koja mislim iskoristiti u tom kompu a ne daje mi se ekstra para za slagati neki NAS ili uzimati usb ladice za sve te diskove + imam i blu-ray ROM koji također želim dalje koristiti.
Ovaj request mi diže cijenu i za j1900 jer ove jeftinije matične dolaze samo sa 2 sata priključka, ako idem na njega morat ću dati 200+kn za dodatna 2 sata priključka :/
Vrlo lako da će to biti deal breaker za 10w celerona, šteta.
Citiraj:
Autor iggi
G1610 se toliko minimalno grije da stock cooler radi na najnizim okretajima. Drugim rijecima ne cujes ga...
Svog sam pasivno hladio sa ac Freezer 13 i temperature su rijetko kada isle preko 35C, gledajuci jezgre.
To sto kazes samo filmovi, tu se uvijek potkrade i malo surfanja, pa you tube, a u tom slucaju je procesorska snaga dusu dala...
No, to je moje misljenje.
Normalno da ti biras sto ti pase.
|
Ma na kraju ću se vjerojatno odlučiti za tako nešto čisto zbog "ako slučajno zatreba snage" faktora, ali surfanje i sl. aktivnosti se stvarno ne bi trebale događati jer će komp biti spojen na sliku samo kad se treba prikazati neki video sadržaj. Torrente ću dodavati remotely.