View Single Post
Staro 28.05.2015., 13:31   #418
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pogledaj si na Audio temi recenziju Pipo X7. Za cca. 100$+pdv imaš AIO uređaj.
Vidjeh, ali takva rješenja mi ne igraju. Imam 3 sata diska za storage koja mislim iskoristiti u tom kompu a ne daje mi se ekstra para za slagati neki NAS ili uzimati usb ladice za sve te diskove + imam i blu-ray ROM koji također želim dalje koristiti.

Ovaj request mi diže cijenu i za j1900 jer ove jeftinije matične dolaze samo sa 2 sata priključka, ako idem na njega morat ću dati 200+kn za dodatna 2 sata priključka :/
Vrlo lako da će to biti deal breaker za 10w celerona, šteta.

Citiraj:
Autor iggi Pregled postova
G1610 se toliko minimalno grije da stock cooler radi na najnizim okretajima. Drugim rijecima ne cujes ga...
Svog sam pasivno hladio sa ac Freezer 13 i temperature su rijetko kada isle preko 35C, gledajuci jezgre.
To sto kazes samo filmovi, tu se uvijek potkrade i malo surfanja, pa you tube, a u tom slucaju je procesorska snaga dusu dala...
No, to je moje misljenje.
Normalno da ti biras sto ti pase.
Ma na kraju ću se vjerojatno odlučiti za tako nešto čisto zbog "ako slučajno zatreba snage" faktora, ali surfanje i sl. aktivnosti se stvarno ne bi trebale događati jer će komp biti spojen na sliku samo kad se treba prikazati neki video sadržaj. Torrente ću dodavati remotely.
Igorr je offline   Reply With Quote