Dolaze topli dani pa AMD boysi u panici od preznojavanja?
Ne vidim šta vas je zvalo u ovu temu?
AMD ce biti uspješna ( financijski ) kompanija onog dana kad albanska industririja nadmaši kinesku.
Ne znam šta ste se napalili tu oko nvidie, jel vas boli to šta i nakon izlaska 9xx serije nitko ne doživljava famozne AMD odrone?
Ili to da AMDu dug raste proporcionalno k**** tinejđera u ženskoj rukometnoj slacionici?
Zašto ne postoji nikakav pomak od tih silnih boljih grafa u poslovanju?
Ne znam kako je teoretski moguce izvuci gubitak iz proizvodnje cipova za konzole, ali i to su uspjeli ! Wow
Ili onaj velebni fail od "mEntla" , najavljivali ga ko Jennu Jameson u na najboljšim godinama i onda puf, ne održiv pao pod Dx...
Nitko od mene nebi bio sretniji da taj AMD promašaj napravi neku seriju grafa da nvidia spusti malo cijene pa da kupim novu bebicu za jeftinije pare . Da je taj AMD imalo pametan, dao bi odmah u startu da se krenu razvijati AM cooleri i da odmah grafe izađu sa njima... A drivere bi vec 6 mjeseci prije testirali! Ali ne!
Tu se placete kako nvidia "daje pare" da se igre bolje vrte na njihovim grafama, pa AMD je napravio svoj API i uspio ga je uvaliti u par kretenoidnih igara i game over.
Zadnja AMD poštena serija je za mene HD 79X0, po performansama i to je sve. Još da su imalo bili pametni i napravili ko što sam gore napisao AM cooleri odmah u startu...