View Single Post
Staro 26.05.2015., 13:20   #1798
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Čuj, imao sam dvije godine 2x7970, prije toga 580 GTX, prije 4870X2, a prije 790 GTX... vidiš neki obrazac? Ne moraš meni objašnjavati tko je i što AMD, imam iskustva s njima još od vremena 9800 kartica.
Jedini problem je što u tvom Stvarnom Svijetu (TM) AMD dominira, a stvarni svijet funkcionira po principu ponude i potražnje. Ako imaš isti/bolji proizvod po nižoj/istoj cijeni od konkurencije, prodat ćeš ga, konkurencija neće.
Da je zbilja AMD toliko lijep i krasan kao što ga doživljavaš, ne bi imali nabijanje cijena i nVidia-ine bezobrazluke nego zdravu konkurenciju. Ali nažalost nemamo.

Netko je spomenuo HBM memoriju kao značajnu prednost. Ne, nije prednost, ovo je prva implementacija. Nemam toliko para da budem beta tester prve implementacije HBM-a.

Ono što AMDu fali je killer proizvod kao što je to bio 4870. Osobno se nadam da će 390 to biti. Ali da sam zaluđen nekakvom dominacijom AMDa, nisam. Slušao sam urlikanje 7970 i zimi se uz njih baš lijepo grijao, ne treba mi to opet.

edit:
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Nevezano za tvoj slucaj,

ima ekipe koja veselo vrti 4x7950 u CF pa im radi.

EDIT: Aha, sad ti je AMD kriv radi RMA.
Taj CF radi za mining i eventualno par igara. Imao sam dovoljno problema za CF 2x7970 da se okanim tih bedastoća sa više grafa.

Zadnje izmijenjeno od: Garro. 26.05.2015. u 13:25.
Garro je offline   Reply With Quote