View Single Post
Staro 26.05.2015., 10:20   #1776
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Drviš o nekakvoj dominaciji AMDa i mene nazivaš fanboyem? Ozbiljno?

Kao što ti možeš izvući testove, koji ti odgovaraju, mogu i ja, drugi hit ako upišeš "780 vs 290X" u Google (prvi je GPU Boss): http://www.pcpro.co.uk/graphics-card...gtx-780-review

Situacija je bila zanimljiva prije godinu dana, zar ne?

Činjenica da si već sada odlučio zamijeniti svoju postojeću grafu sa 390 bez gledanja reviewa dovoljno govori o tvojem "gledanju FPS-ova". Niti znaš koliko je jaka, niti koliko se zagrijava/buči/troši, ali si već odlučio je kupiti. Ili si ipak Vidoviti Milan?

Medijsko eksponiranje? Ne, i jedni i drugi se medijski itekako eksponiraju. ili si zaboravio Never Settle, Mantle, The Fixer-a... Prljave kampanje? Mogu ti navesti i jedne i druge kako se međusobno časte. A kada si kod mitova o pregrijavanju, sjeti se kako si je AMD dao autogol sa 290X i referentnim hladnjakom koji ga nije mogao držati na stocku. Uz takve gafove je stare mitove teško zaboraviti. Mislim, sjetimo se i Thermija, 480 se grijala kao luda, pa se toga više nitko ne sjeća (i prljave AMDove kampanje kako SWATovci upadaju u kuće korisnika 480tki misleći da uzgajaju travu):

Ili debile iz AMDovog marketinga koji definiraju brzinu GPUa "up to xxxx MHz" i onda kad počne throttling korisnici bjesne. A nVidia koristi bazni takt ispod kojeg ne ide i konzervativni boost takt, pa korisnici misle da su dobili nešto više nego što su platili.

Reci, jesi li vidio kako izgleda CF sa dva custom coolera na AMD-u?

I u kojem to segmentu nVidia nema konkurenta AMDu?

edit:
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Problem je u glavi, dva sina mi ne žele čuti za AMD pa da je deset puta jači od nvidie jer svi kupuju nvidiu, svi na stimu igraju na nvidiama i svi ti se smiju jer imaš AMD_a, to je tako kod većine korisnika.
Ovo prvi put čujem. Ako je tako, ljudskoj zatucanosti zbilja kraja nema.

Zadnje izmijenjeno od: Garro. 26.05.2015. u 10:39.
Garro je offline   Reply With Quote