View Single Post
Staro 26.05.2015., 08:28   #1773
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Dobio si testove u kojima ti sve lijepo pise i vidi se da su AMD kartice jace ali se pravis slijep i ne zelis vidjeti stvari onakvima kakve jesu toliko o tome tko je fanboy. Ja govorim o stvarima onako kako stoje i kakve su u realnosti bez obzira na firmu o kojoj se radi i to potkrepljujem adekvatnim clancima i testovima. Vjerovao ili ne i u mom RIG-u je trenutno jedna Nvidia koja ceka da ju zamjeni r9 390.

Stvar kod Nvidie je to sta ima takvu zmukljarsku kampanju i puno vise se medijski eksponira nego AMD, a glavni problem je to sta su ljudi ovce i vjeruju glupim mitovima starim 100 godina o AMD-u kako imaju lose drajvere, pregrijavaju se i kvare a vecinom je to sve populacija koja nezna ni kako procesor i graficka uopce izgledaju i lako se navuku na te price, i zbog takvih Nvidia bolje stoji na trzistu jer su bas takvi vecina.

Referentne modele kupuje mala kolicina korisnika i to vecinom u vrijeme kada jos nema custom modela tako da mi se na to neda ni trositi vrijeme, onaj ko zeli iz grafe izvuci svaki fps sigurno nece kupiti grafu sa referentnim hladnjakom.

Ustalom ne radi se samo o high endu, AMD u svakom segmentu ima jace kartice, a da ne kazem i puno siru ponudu gdje za određene modele Nvidia ni nema konkurenta.

Ja gledam graficke prema FPS-u koji mi pokazuju na ekranu a ne prema firmi i ako je neka jaca onda ni ne bjezim od toga kao ti.
Sphere je offline   Reply With Quote