Citiraj:
Autor sodom
TV ipak neće ići u ovu prostoriju, nisam imao srca za to...sve bi pokvario 
|
A gledaj , nebi bilo kraj svjeta jer čovjek se može adaptirat na svašta.
Drago mi je da je na kraju pobjedio PJ jer smatram da bi ti bilo žao da je bilo obrnuto.
btw, kad več spominješ prostoriju, malo sam prokopao po arhivi i ovo mi se učinilo zgodno za zakeljit...
ima toga još ali nek ostane nešto i za drugi put
Citiraj:
Autor sodom
Imam USB TV karticu i 30" monitor/iMon pa je i to dobro za nuždu.
|
I ja bi jedan 30". Onako za nuždu
Citiraj:
Autor sodom
Zadovoljan, zadovoljan. Sada osim optike kod paljenja/gašenja imam i zvuk otvaranja/zatvaranja zaštitinih vratašca, super  ...IRIS nije preglasan, to je ono kaj sam se najviše bojao jer mi je PJ metar iznad glave.
|
Paljenje/gašenje se dešava jednom pa i nije toliko problem ali bilo bi odlično da taj AI naprave kako spada.
Citiraj:
Autor sodom
Ma slika je cijela jedna nova razina iznad Panasonica, nemam primjedbe al kontrast i crna su mi ekstra...još me drži euforija 
|
Nadam se da če te euforija držati dugo.
A kad se navikneš nadam se da če stroj šljakati što duže bez problema.
Ponekad znam grintati zbog svega i svačega ali realno gledano ,dok sve šljaka bez problema , ja sam zadovoljna osoba. Kad čovjek ima bilo kakav problem s ičim ,razočaranost uređajima te brigom proizvođača zna bit odvratna stvar koja vrlo lako zagorča sve pozitivno.
Inače sam talenat za nači problem s bilo čime ali još nisam našao s Sonijem i nadam se da neču iako bi podrška trebala biti odlična. A kad sam kod podrške proizvođača Lumagen je definitivno u klasi za sebe.
Zbog spomenutog talenta sam naletio na jedan specifični problem tj neku vrstu buga s minijem. Naravno , prije nego sam se obratio korisničkoj , krenuo sam kopat po netu jer sam navikao da proizvođači na te stvari reagiraju ignoriranjima ili stajalištima da je sve u redu s njihovim proizvodima. Uglavnom , zbog specifičnosti problema nisam stigao doslovno nigdje pa sam se obratio korisničkoj podršci s detaljnim opisom problema.
Odgovor sam dobio u roku par sati. Dobio ispriku za sve eventualne probleme koje imam jer su reproducirali okolnosti u kojim se javlja problem i došli do zaključka da se radi o bugu. Dobio odmah i detaljna upustva korak po korak kako šta konfigurirati kako bi zaobišao problem za "prvu pomoč" te informaciju kako če isto biti što prije riješeno u novom FW. Isti je izašao sutra! Vjeruj mi da sam ostao bez riječi.
Citiraj:
Autor sodom
Da, problem definitivno postoji i bio bi jako iritantan da mi platno isto nije lagano nakrenuto na dolje  ...imao sam jedan jeftiniji stalak na kojem je bio drugi PJ kojeg sam prodao u kombinaciji sa stalkom (kupac je inzistirao) tako da sam zapeo sa ovim. Definitivno nije stalak za velike PJe ali kad sam ga kupovao držao je 3kile, sad skoro triput tolko.
|
Tto si imao onaj isti / onaj koji se ne razvlači?
Meni taj i vogels stoje u kutijama na regalu

Zamjenio sam ih s DIY konstrukcijom.
PJ mi je klizio i nikako ga nisam mogao staviti u livel zbog kupole a uz to plafon ima neku ludu rezonancu koju subovi probude pa mi je znala "zatitrati slika" ...uglavnom ,palo mi je napamet da izbjegnem tvrdu vezu s stropom.
To sam postigao s 35kuna.
Da sam imao normalan 'glatki' komad lima mogao sam sve skupa napraviti u 20 minuta. :-/
Citiraj:
Autor sodom
Rekao bi da, ali se više ne usudim.Uostalom dobro znaš kako to ide 
Mislim da ću sada shiftat fokus na drugu tehniku... trebat će mi taj TV i neki dobar 2.1...ovu sobu zasad ostavljam kako je.
|
Sve je dobro dok god nemaš listu