View Single Post
Staro 20.09.2005., 22:45   #4
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Evo da ja kao ponosni vlasnik dagfice kazem nesto

Moj prvi izbor je bio dagf. Zasto?

Pa evo zasto prvo ploca kosta oko ~750kn sto mi je bilo povoljno nadalje ploca ima isti oc potencijal kao i puuuuno skuplja ultra d ili nedaj boze ona jos skuplja.
Jedino lose na njoj je ZVUK jer ima ono zvuk tak da ima a ja se razmazio sa abitovim soundstormom. Sto je jako dobro ima nf4-bridge ispod grafe a ne kao ultra u razini.
Nadalje ploca ima dvije godine garancije je da nema rubycone ali me uopce nedira. Meni se jako svidio layout ploce koji mi je skoro pa savrsen. Eto toliko od mene o dagfici

Nadalje foxconn "jedan" clan me malo bocnuo sa tom plocom ploca je jeftinija od dagf ima sata2 i par dzidzi vise ali joj fali oc potencijal. Cak sam ju razmisljao uzeti ali eto uletila mi je kombinacija sa dagficom pa sam nju uzeo.
Ja bi uzeo foxconn puno prije nego chaintech

Chaintech je spustio na jako niske grane sto se tice maticnih ploca prije je chaintech sa svojim plocama davao doslovno BRDO dodatne opreme a sada samo par sitnica a i imali su ljudi probleme sa starijim plocama. Imho ja je nebi uzeo.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote