View Single Post
Staro 23.05.2015., 16:47   #484
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
TL;DR: Moja preporuka bi bila da nastaviš s onim koji ti se više sviđa i koju možeš igrati s nekim. GLHF & GG

CS:GO sam kupio zato jer je ekipa s kojom sam igrao CS 1.6 prestala igrati jer su "prestari da bi igrali igrice" ili su prešli na CS:GO i imao sam isti takav osjećaj kad sam prvi put pokrenuo igru (ovako je nekako izgledala prva reakcija ), a i nakon 50-ak sati još uvijek se nisam u ni približno navikao na njega jer se igre dosta razlikuju. CS:GO mi je teži, a nemam ni vremena ni volje u potpunosti mu se posvetiti i igrati redovito, pa zato uglavnom igram deathmatcheve ili se naganjam s botovima da ne smetam ljudima kojima rankovi nešto znače u životu. Da znam par ljudi koji igraju CS:GO čisto iz zajebancije i da ubiju vrijeme te ih pobjede/porazi, rankovi, skinovi i sl. ni najmanje ne diraju, vrlo rado bih odigrao pokoji competitive match, ali solirati mi se baš i ne da.

Daleko od toga da igru smatram lošom. Štoviše, mislim da je odlična i vrlo rado pogledam pokoji match na Twitchu, ali meni osobno ne odgovara, pa je zato prvenstevno koristim kao pripremu za CoD:BO3 jer igra te tjera na to da uvijek ideš na headshotove, a mislim da se ni u jednom drugom FPS-u to ne može istrenirati toliko dobro kao u CS-u

Iako CS:GO jedini ima pro scenu, obje igre su i dalje dosta aktivne. Ako imaš neku ekipu s kojom bi mogao igrati bilo koju od te dvije, onda odaberi igru koju oni igraju. Ukoliko na kraju odlučiš za CS:GO, očekuj određeni broj sati prilagodbe i vježbanja, gledanja tutoriala i streamova.
KhongLo je offline   Reply With Quote