Citiraj:
Autor Bullet1
Kad god vidim da netko piše o problemu sa G2, znam da je srale 
Imao sam ja Cloudy 2.2 sa Dorimanx kernelom i kasnije PardusHD Classic. Prvi je portani G3 ROM a drugi je stock G2 based. Trenutno imam službenu lizalicu sa Dorimanx kernelom također.
Što se tiče fluidnosti, meni je sve kao i prvog dana kad sam instalirao .kdz i sve aplikacije. Probaj samo očistiti dalvik cache i cache pa vidi je li ti stanje bolje.
|
Sad ispada da sa G2 imam samo probleme, ali nije tako

Mutava Ledica me vise ne iritira, sredila se sama od sebe. Samo mi sam telefon nije vise onako brz i fluidan. Posto si imao custom romove i na kraju se vratio na stock (sa custom kernelom) pretpostavljam da onda bas nema puno srece sa tim romovima.
Onda bi najbolje bilo napravit root, ubaciti stock LP (npr 30e) i neki custom kernel?
E da, imam jos jedan mutav problem. U mojoj sobi je signal dosta cudan, odnosno varira od 0-5 crtica. znači u trenutku imam 5 crtica, pomaknem mob 20 cm i imam 0. To rezultira mnostvom propustenih poziva, prije sa HOX-om mi se to nije događalo, ili ako i je bilo je u puno manjoj mjeri.
Eksperimetirao sam sa postavkama "Preferred network mode" WCDMA only i GSM/WCDMA auto i ista stvar. Operator je Tomato, tako da opcija sa LTE-om nema smisla. Jel to do telefona, operatera ili obadvoje?