View Single Post
Staro 23.05.2015., 16:23   #2727
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Kad god vidim da netko piše o problemu sa G2, znam da je srale
Imao sam ja Cloudy 2.2 sa Dorimanx kernelom i kasnije PardusHD Classic. Prvi je portani G3 ROM a drugi je stock G2 based. Trenutno imam službenu lizalicu sa Dorimanx kernelom također.

Što se tiče fluidnosti, meni je sve kao i prvog dana kad sam instalirao .kdz i sve aplikacije. Probaj samo očistiti dalvik cache i cache pa vidi je li ti stanje bolje.

Sad ispada da sa G2 imam samo probleme, ali nije tako Mutava Ledica me vise ne iritira, sredila se sama od sebe. Samo mi sam telefon nije vise onako brz i fluidan. Posto si imao custom romove i na kraju se vratio na stock (sa custom kernelom) pretpostavljam da onda bas nema puno srece sa tim romovima.
Onda bi najbolje bilo napravit root, ubaciti stock LP (npr 30e) i neki custom kernel?

E da, imam jos jedan mutav problem. U mojoj sobi je signal dosta cudan, odnosno varira od 0-5 crtica. znači u trenutku imam 5 crtica, pomaknem mob 20 cm i imam 0. To rezultira mnostvom propustenih poziva, prije sa HOX-om mi se to nije događalo, ili ako i je bilo je u puno manjoj mjeri.

Eksperimetirao sam sa postavkama "Preferred network mode" WCDMA only i GSM/WCDMA auto i ista stvar. Operator je Tomato, tako da opcija sa LTE-om nema smisla. Jel to do telefona, operatera ili obadvoje?

srale7 je offline