Citiraj:
Autor RAUL
Signala ima samo treba staviti uredjaj na automatsko trazenje mreze i ukljuciti mogucnost roaminga na uredjaju i ne forsirati HSDPA.Buduci da na jednoj mikrolokaciji na kojoj se nalazim cesto sam u roamingu ( t-mobile ) i pozivi i sms rade bez problema jedino internet je E.Isto tako prosao sam pola svijeta sa Tele2 i nikada nisam imao problema sa roamingom.
|
Super ti je rješenje

A mi koji živimo u pograničnoj zoni možemo plaćat svaki mjesec par stotina kuna za takve tvoje ideje jer će se mob sa dozvoljenim spajanjem na roaming spajati prije na bosanske mreže sa jačim signalom nego na tcom.
Druga stvar, koja ti je korist pobogu sa nacionalnim roamingom (u kojem si by the way 2/3 vremena korištenja tele2 mreže ako se iti malo krećeš po našoj lijepoj državi) ako ti je brzina interneta nedovoljna za pročitat mail sa attachmentima

....
Kad oni debelo porade na vlastitom signalu mogu doći u obzir, do tada uzalud im puste akcije i jeftine tarife sa pustim gigabajtima internetskog prometa uključenima kad su beskorisne na 2g signalu tcoma.....