Citiraj:
Autor Imagine
Bio si ono spominjao nabavku novog TVa pa ... Dobrodošao nazad. 
Što je prevagnulo?
|
TV ipak neće ići u ovu prostoriju, nisam imao srca za to...sve bi pokvario

Uzet ću jedan normalniji za dnevni boravak sa vremenom, trenutno mi ne treba i nemam TV uopče.
Imam USB TV karticu i 30" monitor/iMon pa je i to dobro za nuždu.
Citiraj:
Autor Imagine
Kako si zadovoljan , kakva je slika? 3D čist?
|
Zadovoljan, zadovoljan. Sada osim optike kod paljenja/gašenja imam i zvuk otvaranja/zatvaranja zaštitinih vratašca, super

...IRIS nije preglasan, to je ono kaj sam se najviše bojao jer mi je PJ metar iznad glave.
Ma slika je cijela jedna nova razina iznad Panasonica, nemam primjedbe al kontrast i crna su mi ekstra...još me drži euforija

Inače nisam fan 3Da i kod polariziranih u kinu mi oči odu u križ nakon pola sata gledanja, na Epsonu sa aktivnima sasvim druga priča. Mirna čista slika bez glavobolje, ali i dalje nisam fan. 2D je 2D, pogotovo kad izgleda tako dobro kao da je u trenutcima 3D.
Citiraj:
Autor Imagine
Usput , s tim nosačem ja nikako nisam mogao na zelenu granu.
Zbog malih 'krakova' postavljanje istog na centar PJ nije bila opcija i uvjek bi mi prednji kraj zbog težine lagano klizio dolje.
Čini mi se da i tebe muči isto? 
Jesi probao stegnuti centralni vijak ispod kupole?
|
Da, problem definitivno postoji i bio bi jako iritantan da mi platno isto nije lagano nakrenuto na dolje

...imao sam jedan jeftiniji stalak na kojem je bio drugi PJ kojeg sam prodao u kombinaciji sa stalkom (kupac je inzistirao) tako da sam zapeo sa ovim. Definitivno nije stalak za velike PJe ali kad sam ga kupovao držao je 3kile, sad skoro triput tolko.
Citiraj:
Autor Imagine
Sad si miran na neko vrijeme ili ? 
|
Rekao bi da, ali se više ne usudim.Uostalom dobro znaš kako to ide

Mislim da ću sada shiftat fokus na drugu tehniku... trebat će mi taj TV i neki dobar 2.1...ovu sobu zasad ostavljam kako je.