View Single Post
Staro 22.05.2015., 16:14   #935
Froxie24
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
kako misliš izbaciti, pa vani je već neko vrijeme, čak je mislim bilo u nekim web-shopovima kod nas mislim, ali ne znam je li trenutno dostupno..pitaj ninu jel ti ga može dobavit izvana ak uzimaš sve kod njega.

PS. iako iskreno, ukoliko nećeš ići na custom vodeno hlađenje ja bi radije išao na R4 ili R5..lova očito nije problem ako si htio phantexa, pa ćeš sa R5 još i uštedit
Vidiš kod R5 me zeza to što bi htio H110i GT staviti na prednju stranu kao intake ali moram onda micati Drive bay koji i onako ne trebam ali i HDD tray da si oslobodim airflow prema grafičkoj a on mi treba radi 1tb HDD-a. Gornje panele bi ostavio da bude tiši kad je već optimiziran kao silent case. Sa druge strane Define S može imati 3x 120/140mm ventilatora sprijeda što bi u mom slučaju bio H110i GT 280mm radijator i njegovi ventilatori + 140mm ventilator s donje strane koji bi gurao hladan zrak izvana prema grafičkoj.
Osim toga super su se dosjetili da stave HDD tray bočno sa "zadnje" strane zajedno sa kablovima. Samo moram provjeriti dali su crijeva na H110i GT dovoljno dugačka da stavim radijator naprijed. Ako ne onda moram razmisiti o drugom kučištu recimo NZXT H440 pa bi onda ga stavio gore kao izlaz a 3 venta bi od naprijed puhala prema grafi i rafijatoru svježi zrak izvana.
Froxie24 je offline   Reply With Quote