View Single Post
Staro 22.05.2015., 12:51   #1665
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nažalost moja zgrada još nema optiku a bilo je govora da bi mogli dobiti.
Oko 30 stanova je u zgradi, optika je provučena kroz Rastočine prije dosta godina ali nas su preskočili jer bi morali 50-ak metara kopati po zemlji polagajući optiku.
U našoj zgradi je oko 8 stanara koji bi uz mene sigurno prešli na optiku.
Još prije 3g sam popunio da me kontaktiraju kada bude dostupna ali ništa se nije pomaknulo od zamjene PCM uređaja u ormaru ispred zgrade (nema parica na bakru).

I tako ja opet šaljem HT-u upit postoji li projekt ili plan kada bi mogao očekivati optiku do zgrade i dobivam velebni odgovor u kojem mi uvaljuju i svoju struju;

Citiraj:
Poštovani gospodine,
zahvaljujemo Vam na ukazanom interesu za usluge Hrvatskog Telekoma. Unosom zahtjeva se provjeravaju tehničke mogućnosti za određenu uslugu (u ovom slučaju Ultra MAX paketa). Za aktivaciju usluge potrebno nam je dostaviti: Vaše ime i prezime, legalnu adresu, adresu instalacije, OIB, broj osobne iskaznice te Vaš datum rođenja. Dostupnost usluge možete provjeriti na ovoj poveznici. Više o UltraMAX paketima možete saznati ovdje.

Ukoliko želite aktivirati uslugu, slobodno nam se javite.

Iskoristili bismo ovu priliku i naglasili Vam da u ponudi Hrvatskog Telekom imamo i električnu energiju. Promijenite svog opskrbljivača električne
energije i ostvarite najveće pogodnosti.

Srdačno Vas pozdravljamo.
S poštovanjem,
Eva, Agent za e-korisničku podršku
Hrvatski Telekom d.d.
I onda opet šaljem/odgovaram na mail u koje navodim i ponavljam da optika nije dostupna, nema kabela do zgrade i zanima me postoji li plan i/ili datum kada bi je mogao očekviati;

Citiraj:
Poštovani,

razumijem Vaš interes za korištenjem tehnologije putem optike te radimo na tome da što kvalitetnija usluga bude uskoro dostupna. Točan datum kada će biti omogućeno korištenje u Vašem naselju nažalost nemamo, no preporučamo Vam da na službenoj stranici upišete svoje podatke te ćete biti povratno kontaktiran kada se omogući njezino korištenje.

Podatke možete upisati na stranici ovdje. Prvo Vam se nudi da provjerite dostupnost optike, a kada dobijete povratnu informaciju da ona nije dostupna otvaraju Vam se dodatna polja gdje možete ostaviti svoje kontakt podatke.
Zahvaljujemo na strpljenju.

S poštovanjem,
Lucija
Agent za e-korisničku podršku
Hrvatski Telekom d.d.
Tehnička podrška
U svakom slučaju u narednih 5-6godina imam osjećaj da ništa od optike kod mene.
A postavljanje optike je na razini kvalitete c/p odgovora podrške.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 22.05.2015. u 12:56.
Ag008 je offline   Reply With Quote