Citiraj:
Autor Mikeyy
Ako ti je dostupan optima TO paket, onda si na njihovoj infrastrukturi. Ako nešto nisam propustio, TO2 na 40mbit je 215kn.
|
TO2 40mbps ne postoji, imaš O2 40/6 koji je 265kn
A sad kaj se tiče Optiminog VDSL paketa, jučer/prekjučer sam razgovaral sa njihovim tehničarom i jednim u prodaji prek szk, pa mi vele da Optimini O2 VDSL paketi za sad vrijede SAMO u slučaju da je korisnik na HTu i prelazi na Optimu, pa samo u tom slučaju može dobit VDSL paket. Znači VDSL paket ne možeš dobiti ako si na Optimi recimo O2 10Mbps ili TO2 10Mbps, ne možeš taj paket dobiti niti ako si na Iskonu ili nekom drugom provajderu pa želiš na Optimin VDSL. Bijeda.
Kolko su jadni govori činjenica da su valda još jedini ISP u HR koji ima u ponudi paket a da nije flat internet. Ono WTF??
Citiraj:
Autor Ag008
Koje mjesto/centrala si ti Redline?
Inače Iskon već sada ima na puno mjesta centrale. Tako samo recimo u Crikvenici gdje imaš 50-ak kuća imaju svoju centralu s vdsl-om i jednu staru bez.
A Optima ima nerazumno velike cijene. Čak je HT jeftiniji gdje je 215kn mjesečno Max2S gdje dobiješ:
-10Mbps (ili ako je dostupan vdsl 30mpbs) + 60min razgovora
|
Ja sam Varaždin, centrala -Brezje ili Grlice, sad ne znam točno kak se zove taj kvart di je centrala.
Mislim da mi se više isplati na Iskonu ostati oni bar imaju VDSL za sve korisnike u kratkoročnom planu, makar trenutno 10Mbps plaćam više nego bi na Optimi.
Citiraj:
Autor Mikeyy
Imaš na optima stranici na dnu skroz link na cjenik u pdf-u, sve živo.
|
Ne oslanjaj se na taj cjenik, lajbeki nisu sposobni ušminkat stranicu kak spada, a kamoli izradit novi cjenik...