View Single Post
Staro 21.05.2015., 18:26   #1663
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Da, najveći problem je provedba kanalica kroz zgradu.....Meni su prvo rekli da je dostupna jer je provučena optika DO zgrade (i na webu je pisalo da je dostupno) al kad sam ih počeo gnjaviti kad, kad onda su promijenili ploču i rekli da nije dostupna jer nije kroz zgradu provučeno (i onda je na webu pisalo da više nije dostupno). Tek nakon 6-7 mjeseci su mi provukli kroz zgradu i onda su kroz par dana provukli kroz stan......
Ajde konačno da je neko imao problem (nažalost) isti kao i ja. Znači još moram čekat I meni je identično bilo, pisalo na stranici da je dostupno dok nisam počeo gnjaviti za optiku, stornirali su naručenu optiku 2-3 puta jer navodno nisu znali da mi nije razvučena po zgradi , čak me je i tehničar iz Zagreba nazvao i reka da je meni optika dovučena ispred zgrade, ali da nije provučena po zgradi i nakraju pred cca. 2 mjeseca negdje je prošao zahtjev i sada čekam (samo mi nije jasno di je ta optika ispred zgrade pošto nema ni razvodne kutije ni ničega ima samo ona za telefon mala kutijica ) , rekli su mi da je to kao neki mini projekt napravljen i da sad treba čekat.

Samo mi nikako neide u glavu šta treba pola godine da se žice zračnom linijom razvuku?! (sumnjam da će kopat cestu) Evo pred 3 dana sam ih oprao i dobio odgovor:

Citiraj:
Poštovani,

ispričavamo se zbog nastale situacije vezane za realizaciju zahtjeva za uključenjem Ultra MAX3 L paketa.

U tijeku je postavljanje optičke infrastrukture te provjera njezina funkcioniranja stoga Vas molimo za strpljenje dok isto ne bude odrađeno.
Sad će testirat funkcionalnost optike idućih 6. mjeseci

Već više od 1 god. čekam da to srede. Sramotno!

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 21.05.2015. u 18:37.
Mogy je offline   Reply With Quote