View Single Post
Staro 21.05.2015., 10:58   #1604
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Malo je previše i BP i DL i čučanj u isti trening.
Npr;
Pon - čučanj, iskorak, zgibovi i lat pulldown, incline BP, superset bicepsa i tricepsa
Sri - bench, benchpress na klupici s utezima, military press, veslanje u pretklonu, nožna ekstenzija i fleksija
Pet - deadlift, hiperekstenzija(ili)dl na ravne noge, pec flys, DB OHP, chin ups, ruke

eh sada, ovo je neka osnova koju sam ti napisao ovako nabrzaka. Napisano je da vidiš kako to otp izgleda, ali može se ovo još određivati/prerađivati, od vježbi do volumena, intenzitet biraš na dan treninga. U biti, glava ti je da imaš otp dvije compound movement vježbe koje odradiš što jače možeš a nakon toga slijedi izolacija ostalih dijelova koje odrađuješ na toj težini na kojoj možeš ispuniti zadana si ponavljanja, dakle dovoljno teško da te namuči ali opet dovoljno lagano da uspiješ odraditi sve zadano. Eh sada, možeš dodatno povećati volumen uz dropsetove i supersetove. Supersetovi su po meni najbolji izbor, i to pogotovo ako odradiš npr. vježbu za leđa i vježnu za prsa ili kvadriceps i loža; znači neki chest supported rows i pec flys ili slično. Odradiš dvije vježbe jednu za drugom za manje vremena a odradiš duplo, i imaš onda više prostora za ostale vježbe u tom danu. Nadam se da je jasnije malo više sada?
Toorop je offline   Reply With Quote