Citiraj:
Autor Toorop
Te price oko oporavka i nisu neke. Samo jedi dobro i odmpriti ces se. Ovdje ni ne moras gledati toliko puno oporavak jer ti je ti shema takva da ne ubijas prsa recimo pon sri i petak tako sto radis 5 vjezbi sa 5 serija sa 5-15 ponavljanja na svakoj, vec si raspodijelis sveukupni volumen na taj tjedan i vozis, tako nesto sam ja radio sa 3-4 dana u tjednu, bilo je genijalno! I da, to je ono, jer radis stalno, dobro ne stalno ali svaki drugi dan taj misic, ovako ili onako, a ne da ga "ubijes" pa cekas sedam dana sa ga opet, "ubijes". To sve svodi na koliko treninga takvih imas u godini.. 52tjedna; jednom tjedno misic pogoditi = 52 treninga tog misica; 52 puta si potaknuo misic; dok ovako imas duplo npr..
|
Slažem si program prema tvom naputku, no ključni problem mi je to što ne znam kako bi rasporedio osnovne vježbe. Ne razumijem tematiku dovoljno, koliko god da materijala pročitao. Ne mogu shvatiti koliko izolacijskih, a koliko kompleksnih vježbi raditi i u kojem periodu.
Ja sam skupio neke vježbe koje su ovako općenite
petak bench, deadlift, zgibove, dipseve, biceps šipka, čučnjevi+listovi;
srijeda pec.press, military press, veslanje pretklon, triceps klupica (ili čeona šipka), nožna ekstenzija + zadnja loža, (još neku vježbu treba ubaciti, ne znam koju)
ponedjeljak ravni fly, uski zgib, sajla odjajadobrade

, odručenje utezima, biceps pregib utegom, iskorak s utezima
Da li ovako nešto uopće ima smisla i razuma?
Btw jučer odradio, čisto slučajno, hiit prije treninga, i to na vreći. Bilo mi je zlo cijeli trening i pola popodneva poslije. Više to nikad neću napraviti.