21.05.2015., 00:06
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Slao prvo prigovor na njihovu službenu adresu. Nakon toga dobio od suradnika direktni mail od nekog tamo, pa je proslijeđen voditeljici servisa koja me otpilila, da je mehaničko oštećenje već bilo prisutno kad je došao serviseru u ruke. Nakon odgovora njoj, poslao sam kompletan opis tržišnoj inspekciji (uputa od mingo - odjela za potrošače). Par dana kasnije, stiže mail:
Još uvijek nisam dobio odgovor na pitanje zašto je uređaj oštećen bez da su me nazvali i rekli da postoji mogućnost od oštećenja prilikom pokušaja popravaka i tražili suglasnost o nastavku "servisiranja".
Sad me zanima hoću li dobiti nove dvije godine garancije, jer po njima, jedini mogući popravak je zamjena matične ploče koju su mi htjeli naplatiti 1470,00 kn u što je bilo uračunato i programsko ažuriranje od stotinjak kuna (što mi je smiješno jer je mobitel već imao zadnju verziju softvera).
Žalosno je da se ovakva procedura mora prolaziti da čovjek dobije normalnu uslugu. Srećom, postoje institucije koje rade svoj posao.
|
Fora je u tome da ljudi u hr nisu navikli da imaju pravo da ih netko ne **** i krade. A ovi muljatori i računaju na to da će se samo neki buniti. Sad dodaj još brdo ekpie koja se niti malo kuži u tematiku pa im mogu prodat svašta.
|
|
|