View Single Post
Staro 20.05.2015., 20:57   #9028
darkydark
N0teb00k n00b
Moj komp

darkydark's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Nema.
Panther i STA su lošiji mediumi + nemaju pref. mm, Super Pershing i T-54 Proto su više heavy tenkovi, a T-54 također nema pref. mm.
Jedino što ostaje su FCM, a on je premekan i preloš camo ima, i T-34-3 koji je blagi užas s onom 122 cijevkom.

Type je daleko najbolji tier 8 pref. medium tenk u igri.
T-34-3 je mnogo zajeban tenk, cak ni top nije problem, ni armor ni speed, ali gun depression ufff. katastrofa...

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Nebitno je li pref. ili ne, viši tier automatski nešto dodaje na xp i zaradu (jasno, uz pretpostavku da nešto i skineš +2tier neprijateljima).
8.8Panther to može, sa puno manje stresa nego premekani typ59.
Je, potpuno drugačiji pristup igre je za njih dva, i 8.8 sam tek nedavno nabavio, ali zarada/xp/frustracija je (meni) dovoljno u boljim omjerima na Pantheru.

+to što kada te ekipa uoči u typ59, automatski poteže gold...pa ti igraj.
A u Pantheru prvo moraju pronaći odakle točno dolazi "seruckanje" iz 8.8-ice
Typ nije ništa posebno sam po sebi, oni kojima leži sigurno ga vole i hvale, ali daleko je to od istine da je tako hebeno dobar kakav se hype diže oko njega, i to potpisujem (objeručke)

Btw, cromB je zabavan, ali ništa specijalno...ono što je dobro iz toga bundla jeste IS-2 za kojega mi nije žao niti lipe...tenk je mrcina koja u svakoj partiji nešto napravi, čak i protiv t9 se može nešto izvući iz njega, nije za baciti kao neki dugi kada naiđu na +2 (evo npr t59 proto1 kojega sam zadnjega nabavio i nisam zadovoljan, nikako...).
Ako jkoš netko muku muči sa ovim "mediumom" neka proba onu deblokadu motora ili kako se već zove taj "consumable", razlika se osjeti (+10% hp na motor), ja sam ga vozio čak i sa gorivom samo da tu tromost donekle ublažim....:/
Vidis, meni je t54proto sasvim solidan i ne muči me njegova tromost u t8 i t9 partijama, u t10 već da, ali to je drawback koji je wargaming stavio da se ne ponovi t59 debakl. Velim tenk je super, a u t10 bitkama se još tražim.

Kad god sjednem na kolegin acc i uzmem t59 definitivno se odlicno osjecam. Dovoljno armora frontalno za 175 pen topove bouncat redovito, frontalno gotovo nenadjebiv turret, top cilja ko krepana kokoš, ali ok.

Glavna stvar je da se s njim bez problema devastiraju svi tenkovi koji su jedan tier nizi od tebe, t8 medovi svi imaju gadnih problema ako se s njima solo uloviš. Još ako znas iskoristiti 7 gun depresije vrlo lako je s njim imat fini kredit/game.

Panthera 8.8 bi trebal probat neđe, možda njega uzet, cisto da imam raznovrsnost

S obzirom da ne igram klanske - exp posade mi uopce nije bitan, premiume igram iskljucivo zbog kredita i ne sjecam se da sam ikad posadu u njima treniral za drugi tenk. Da glupo je, ali velim prioritet su mi krediti s obzirom da samo otvaram nove tenkove, a uopce se ne zamaram sa t10. Nekad davno probao klanske i previse mi je to praznog hoda za čitavu večer...

T59 je po meni indirektno dobio buff s zadnji nerfom preciznosti. t34-3 nakon toga nemogu dobit iznad 50% jer top gađa u 3pm a ne kam naciljas, dok s t34 amerom duže živim jer mi teže iskasape turet

Najveci problem je kaj kome paše. Trebo bi probat is6 i ostale t8 premium derivate mozda, znam da TD ne mogu igrat, tj mogu ako ima turret

Meni su ruski mediumi zakon, "otkrio" sam ih kasno u wot karijeri, ali niska silueta, dobar cammo faktor u randomima su fakat brutala.

i7 11850H, 32GB, 17.3” FHD, RTX A3000
1TB A2000, 2TB KC3000
Linđa

i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
darkydark je offline   Reply With Quote