View Single Post
Staro 20.05.2015., 20:29   #9027
windfucker
Guest

Nebitno je li pref. ili ne, viši tier automatski nešto dodaje na xp i zaradu (jasno, uz pretpostavku da nešto i skineš +2tier neprijateljima).
Panther8,8 to može, sa puno manje stresa nego premekani typ59.
Je, potpuno drugačiji pristup igre je za njih dva, i P8,8 sam tek nedavno nabavio, ali zarada/xp/frustracija je (meni) dovoljno u boljim omjerima na Pantheru.

+to što kada te ekipa uoči u typ59, automatski poteže gold...pa ti igraj.
A u Pantheru prvo moraju pronaći odakle točno dolazi "seruckanje" iz 8.8-ice
Typ nije ništa posebno sam po sebi, oni kojima leži sigurno ga vole i hvale, ali daleko je to od istine da je tako hebeno dobar kakav se hype diže oko njega, i to potpisujem (objeručke)

Btw, cromB je zabavan, ali ništa specijalno...ono što je dobro iz toga bundla jeste IS-2 za kojega mi nije žao niti lipe...tenk je mrcina koja u svakoj partiji nešto napravi, čak i protiv t9 se može nešto izvući iz njega, nije za baciti kao neki dugi kada naiđu na +2 (evo npr t54 1st proto kojega sam zadnjega nabavio i nisam zadovoljan, nikako...).
Ako jkoš netko muku muči sa ovim "mediumom" neka proba onu deblokadu motora ili kako se već zove taj "consumable", razlika se osjeti (+10% hp na motor), ja sam ga vozio čak i sa gorivom samo da tu tromost donekle ublažim....:/

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 20.05.2015. u 20:57. Razlog: 'bemti i nazivlje i tenkove :D
  Reply With Quote