Citiraj:
Autor Romano.Cule
Ne razumijem to besplatno updejtanje na win 10 sa win 7/8 u roku godine dana.Ok,jasno mi je to da cu preko windows updejta instalirati windows 10.Ali sta nakon godinu dana kad odlucim reinstalirati?
Konkretno,imam legalni retail win 8.1 i updejtat cu na win 10. Nakon sto prodje godinu i pol sta onda? Kako ce oni znati da sam ja updejtao na win 10? Ocu dobiti jos jedan cd key za desetku? I kako da instaliram desetku kao cistu instalaciju sa windows 8.1 kljucem?
|
Dobit ces Windows 10 upgrade licencu (serial/key), koja je vezana za tvoju Windows 7/8 OEM/Retail licencu.
Ako nakon godinu dana odlucis reinstalirat, prvo ces morat instalirat svoj Windows 7/8, nakon toga radit upgrade na Windows 10. Tako upgrade licence funkcioniraju.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Pa dobiješ free navlakušu godinu dana - zamisli kao trial period isprobavanja od godinu dana. AKo želiš koristiti nakon tog vremena - plaćaš. Nema đabe ni u stare babe kamoli kod jednog Microsofta 
|
Netocno! Upgrade ce bit besplatan kroz prvih godinu dana (nakon toga ce se naplacivat), jednom kad nadogradis tj. kad dobijes licencu imas je dozivotno (dok ti ne krepa MBO, ako je rijec o OEM licenci).
Citiraj:
Autor Romano.Cule
Kad daju novi cd key onda ponisti stari za win 8 ili ostaju obadva ?
|
Ostaju ti oba dva. S jednim aktiviras Win8, s drugim Win10 nadogradnju.