View Single Post
Staro 18.05.2015., 18:07   #91
xnautix
Premium

xnautix's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor baban Pregled postova
ej pricam sa poljakinjom na mjesavini poljskog (nikad u zivotu cuo poljski), loseg njemackog gramaticki i u izgovoru i isto takvog engleskog..i sve je razumijem ej
opa poljakinje jel napredovao nevokabularni razgovor

inace to je valjda jedini razlog zasto trpis njemacku jezicnu torturu, ha. ljudi zapljufafaju da su neki germanski jezici frflajfiks no dojch je bash sharfessss ko da rezhesh bratwurst ruchno. malo previse krut jezik. I ne slusaj ove sto ti kazu da s ueng i dojch slicni ono ima rijeci. ma ni svabe se ne bi slozili o slicnostima prema engleskom cisto iz principa

nego sto radis gore? rudnik dijamanata jos nepoznat siroj javnosti?

Citiraj:
al njemacki...jao..idem na kurs skoro 7 mj. i ako ces mi vjerovat ne znam se javit na telefon..
na kursu sprehanje jos nekako i klapa..rukama, nogama..

dodje profa, melje 5min hohdojc, ja dignem ruku 'ensuldigung, ih hab niks ferstanden'..
Nego de reci sto nije tako i kad upises skolu stranih jezika. "Povoljno" po zagrebu, mislim generalno u hr. Tak ti je to sa stranim jezicima. Profi dopizdilo sto ona nije ostala na strucnom usavrsavanju jezika za stalno i sad svaki dan isto teljenje s maloumnim polaznicima. Mislim gle ima svega. Gramtiku osim osnova nemres pohvatat u ne znam 100 skolskih sati i jos je primjenjivat. S ingliszhom si okruzen maltene osh-nesh i gramaatika barem razumljiva je barem dve magnitude jednostavnija. Pa nisu zabezvez oni pokorili pol svijeta. Nijemci koliko god efikasni ocito su izludili porobljene narode tak da im carstva nisu dugo trajala

da pocetna misao vodilj je bila odustani od njemackog jezicnog usavrsavanja i nadji posao di te to ne traze. bus u ludari zavrsil. sam se ne vracaj onda u hrvatsku na teret nas jadnika sto smo morali ovdje placat porez

Citiraj:
zupanijaAlberta..mislim da je u Calgaryu sad
isto dijamanti ili pjeskovita nafta

Citiraj:
iso ja skoro na razgovor za poso u neki lager..sam
i meljem ja, objasnjavam ja sefici ko sam, sta sam, i pazim pri tom da je ne udarim rukama..
i pita ona mene koliko sam u dojclandu..reko 8mj..
oo fino..jako dobro pricate za tako kratko vrijeme..kaze ona eskivirajuci ko tajson u najboljim danima moje lomatanje rukama..

bila mladja, oko 30g, fanj dobar primjerak poljskog podrijetla..moguce da je to razlog sto sam mljeo ko poljostroj cekicar sa koncarevim motorom, (samo)uvjeren u svoj hohdojc.
opa ti imash vezu gore a mislim da si skuzio i ostatak price. mora zena ostavit nesto i za after hours kad je muz na sluzbenom putu
xnautix je offline   Reply With Quote