Citiraj:
Autor darkydark
Koje god odaberes bu bolje. Ovo je prijateljski savijet cisto da forum zgleda preglednije, a odma i tvoj nastup djeluje ozbiljnije.
Nisam najpismenija osoba, nit se tak trudim predstaviti. Ironija je dok grammar nazi ide ispravljat druge, a sam se zariba :-)
|
A gdje sam se zaribao?
Citiraj:
Autor darkydark
S takvim statsima se nejde tak otvoreno solit pamet ekipi. Pogotovo ak ne igras klanske, onda jos ulazis u otvoren konflikt i potpuno si nedokazan. Skroz krivi pristup.
|
Hvala na brizi, ali radije si ovakve savjete zadrži za sebe. Ili za nekoga kome nije jasno da, osim brojki, i druge stvari odlučuju bitku.
JFTR, "solit" ću pamet svakome tko smatra da je full heavy tim dobra ideja i slične gluposti. Imao on rating 100 ili 10000. Najdraže partije su mi kada izgubim jer se unicumi bahate, a partija dobivena. /facepalm
Citiraj:
Autor darkydark
Ovo sad ide neovisno o tebi cat.
Nije mi jasno to cviljenje da je vikend kriv :-) koda da vam se ne desavaju partije di sami prdnete u rosu u prvoj minuti ili sami zbog svoje gluposti zaginete. Ja znam da hrpu put znam riskirati i pun sam sebe i ko zadnji debil crknem, a znam da mogu bolje i definitivno utjecat na partiju.
|
Nisam rekao da je vikend kriv, već da je ovaj vikend u kurcu. Ogromna razlika. Danas, na primjer, nisam vidio fight iznad 49% win chance. I apsolutno ništa ne pomaže; imao ja nula ili pet killova, svejedno će pola tima zajebat i zgubili smo. Najjača partija mi je predzadnja ujutro: 32%. U tih 27 sekundi koliko je trebalo da loadam artya, bilo je 0:4. Sljedeća nakon toga: 14%. Nakon toga sam se odlogirao i otišao na ručak. Popodne ista priča.