Tema: GTA V
View Single Post
Staro 17.05.2015., 16:33   #1923
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Evo mini negativan review od mene. Za dobre stvari procitajte normalne reviewe od drugih ljudi

Lista mojih problema od izlaska igre:
- Vjecno lodanje online moda
- Redovito disconnectanje kad se prvi put spojim online
- Crashanje igre (koje se moram priznat nakon zadnjeg patcha minimiziralo)
- Spajanje na misije..od kasnjena invitea do opet cekanja dok se spoji(ako imas srece)
- Disconnectanje usred heistova sta rezultira da svim drugim igracima sj*** misiju (bili ih ubilo da su napravili da AI nastavi igrat umjesto lika koji je ispa)
- Cijeli invite sistem je prelose napravljen. Zasto nisu napravili obicne servere a ne ovo sranje di se nemozes ni na crew normalno spojit. I kad se nekim cudom spojis nakon sto odigras koju misiju svak ode na drugi "server".
- Predugo cekanje izmedu misija
- retardiran vote sistem..masu puta mi se dogodilo da jedan igrac glasa za jednu mapu i odma se disablea glasovanje iako jos pola ljudi nije ni glasalo.
- redovno solo online igranje (ne namjerno nego kad svako malo ispadnes pa pise da su "svi otisli").
- Previse glupih online ljudi(ovo nije krivica igre al moran napomenit)
- Lose upravljanje helikopterima, BF3 je prema ovome bija remek djelo(sto se tice upravljanja)
- Auta ko da su od helija napravljena..najmanja izbocna i odletis, cak i ako ne vozis prebrzo
- SP mode mi je zapea na nekoj misiji i vise nemogu ni likove mijenjat. Nema onog meni-a..shortcuti za prebacivanje likova isto ne rade...tako da za sada nemogu nista dobro o sp-u rec
Napomena neman nikakvih problema sa netom ni sa drugim igrama..ono da se nebi svi problemi na mene svalili

Sve u svemu da sam zna da ce ovakva igra bit nebi je jos kupova.
afterburner je offline   Reply With Quote