View Single Post
Staro 17.05.2015., 13:13   #78
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Evo napokon sam stigao sjesti posteno uz kantu pa idem vidjeti sta se moze, a sta ne s ovom MBO, 8320 i ovim H50 (imam ga od kako je dosao u Hrvatsku i nikada me do sada nije iznevjerio, a prije njega sam imao TRUE Black Rev c te hrpu high-end hladnjaka te ne mogu reci da je tu bilo sta bolje/losije posto je do sada H50 savrseno radio svoj posao + zauzima mi minimalno prostora u kanti).
Onih par stupnjeva vise-manje mi bas nista ne znaci ako znaci da u kanti imam normalan hladnjak jer spadam medu one koji ne vole hrpu "zeljeza" na socketu (ne, ne spadam medu one koji misle da taj isti predimenzionirani hladnjak moze bilo sta ostetiti vec jednostavno stavar ukusa i dok sam uzimao H50 uistinu nije bio vazan novac vec sam samo htio nesto sto izgleda ok, radi ok i ne prekriva pola MBO (karikiram, naravno)).
Sto se tice ventova, na radijatoru vec cca tri-cetiri godine imam samo Nanoxiu koja se vrti na 1200 RPM (prije je bio gore i Scythe KamaFlex no maknio sam ga jer nije bilo smisla imati jos i njega gore) i sve je do sada bilo "hladno" (a svaki CPU je bio OC-an od prvoga dana).
O nekim frekvencijama tipa 5 GHz mi nema smisla raspravljati jer sam zadovoljan i s 4 GHz posto sam realan i ni ne mogu ocekivati ne znam sta na ovoj konfi.
Ako budem mjenjao hladnjak, isao bi na neke u prosjeku od cca 500 kn ili neke iz te klase no mozda rabljene (vidim da ima Venomus na trznici i to mi se cini kao ok odabir, makar bi najradije opet isao na vodu posto sam uistinu imao svasta ispod nje i nikada (bar ne do sada) nije bilo problema i to s minimalnom brzinom ventova no s lijepo slozenim protokom zraka unutar kucista).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote