View Single Post
Staro 17.05.2015., 12:39   #8962
MeanBoss
|CTS|MeanBoss|
Moj komp

MeanBoss's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Cataphract Pregled postova
Ček malo, vas sada jebe to što sam vam dao svoj drugi account s 0 odigranih partija, a ne činjenica da imate ekipe kojoj je "deset slijepih heavya" sasvim prihvatljiva strategija? I onda sam ja trol... /facepalm

Dakle, main nick nisam dao jer je to bio najsuptilniji način da dečecu pokažem koliko ga ne doživljavam kao ikakav autoritet koji bi imao pokrića tako nešto tražiti. Mislim, kada mi pričaš da je full heavy team bolji od balansiranog, onda je jasno da ili pričaš gluposti jer nemaš pojma o osnovama strategije ili trolaš jer ti je dosadno. Niti jedan od ova dva slučaja ne otvara vrata odgovoru na traženje in-game nicka.

Ovakve gluparije nisam čitao otkako su me na BUG forumu uvjeravali da su Zeppelini korišteni u WW2 i da je igra u kojoj se njemački Zeppelin skriva iza Velike piramide skroz realna. Dajte me nemojte...
Ja te opet pitam... Di si ti pročitao da je itko rekao da se treba igrat s deset is3 tenkova? I od koga si to pročitao? I postaješ dosadan s držanjem lekcija i objašnjavanjem nekih setup-a za timske i klanske a sam govoriš da ih ne igraš i ne želiš igrat! Udri po nijemcima i gustaj... Sigurno ima klan kojem treba jedan chip... Al ako si stalno ovako mudar.... Skup će im taj chip bit..
MeanBoss je offline   Reply With Quote