Citiraj:
Autor Hawker
Ne bi se htio mjesat u tu vasu svadju,ali samo jedna kratka opaska.
Tiger II ti nema sto trazit u ozbiljnim skirmishima osim ako nije neka zajebancija. Taj tenk je sranje za stronghold.
Jedini tenkovi koji tu igraju su IS-3 (primarno),50-100,13-90,T-32 (zavisi od mape). Nekad se koristio i T-69(prije nego ga sjebase)
Govorim ti iz iskustva jer sam suosnivac klana(od samih pocetaka wota) koji je medju prvih 20 na serveru i odigrali smo vise klanskih i skirmisha nego sto mozes zamislit.
|
Mene clan battles niti ne zanimaju, a ono su me bili natjerali da dođem i još prigovarali da kako nemam IS3, a idem u klansku. Pa koji kurac?

Ako ti velim da ne želim igrati, onda me ne gnjaviš i sigurno mi ne prigovaraš kada dođem s tier 8 heavyem kako si rekao. Kaj ne?
Osim toga, ideja da 9x IS3 i jedan Tiger 2 imaju ikakve šanse protiv balansiranog tima je suluda. Od nas 10 nitko ništa ne vidi i fajt je završio jedinim mogućim razlogom - potpunim porazom. Nemreš pobijediti ako nemaš po čemu pucati, ne? Da stvar bude bolja, svi do jednoga su se razbacivali gold municijom, naredba je bila da se ne ide preko pruge (ROFLMAO), a samo su njih dvojica imali veći WN8 od mene. Znaš koliko je sati onda.
Mene klanske ne zanimaju jer nemam ni vremena ni volje ni iskustva. Prioritet mi je izgrindati njemačke tenkove, a nakon toga dovesti win rate i rating na neke normalnije razine. Samim time, uopće ne igram svaki fight tako da lovim rating i dosta fajtova odrađujem polukoncentrirano. S time da u tom manjku koncentracije ne žrtvujem strateški pregled bojišta pa pratim što se događa na minimapu.
Kada izgubim 75% win borbu zbog retardirane ekipe s 2800+ ratingom, jasno mi je da sam imao posla s ljudima koji bez razmišljanja ganjaju brojke. Bilo bi super kada bih mogao reći da sam zbog takvih izgubio samo jednu.