View Single Post
Staro 16.05.2015., 13:21   #3919
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Javili su se jučer pisanim putem iz bneta.. i dali odgovor na pitanje koje nisam ni postavio i na koji nisam ni pisao prigovor

Uglavnom, i dalje jašu po tome da je nužno zamijeniti opremu iako nema nikakvih tehničkih razloga za to ukoliko želim priječi na super3d+ po trenutnim promotivnim uvjetima iako sam im napisao da ne želim iskoristiti promotivne uvijete u smislu da bih plaćao manju pretplatu par mjeseci već samo povećanje brzine pristupa netu..

Nisam pametan da li sve poslati u tri PM ili im ponovno pisati i tražiti dodatno pojašnjenje jer očito ne razmišljaju o tome što prodaju i što korisnik zapravo od njih želi već im je isključivo na pameti kako vezati korisnika na dvije godine ugovorom..

Usput, što se tiče signala nemam pojma kakvu oni opremu (router) sad daju da ljudi imaju problema sa prijemom signala no ja se na svoj router (privatni, ne njihov) mogu spojiti iz birtije koja je cca 200 metara od stana s time da signal prolazi kroz vanjski zid od cca 60 cm i još jedan pregradni od 25 moje zgrade i ćošak susjedne zgrade.
bertone je offline   Reply With Quote