View Single Post
Staro 16.05.2015., 09:43   #51
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
@win32
Citiraj:
Jos samo "sitnica" tj. kolikobse sjecam pise da bi za ovaj CPU trebao top down cooler, a meni je gore H50.
Nadam se da ce biti ok i da ne bude nekog przenja.
@ravkan
Citiraj:
A h50 bi ti trebo hladit 4ghz. Opalis OCCT 10 minuta i tu gledas, ako ti nakon 10 min temp nije presla 65 stupnja dobar si ako je, razmisljas da smanjis clock i struju Ja npr 65 stupnja imam na 5ghz tako da mislim da bi h50 moro ohladit 4ghz bez problema.
Ja sam npr sa hyper 212 imo 4.4 ghz OC na svome bez problema. Sad ne znam ali mislim da bi h50 moro bit tu negdje, ako nije hyper 212 po 150kn ide i ne mozes fulat sa njim
Ima sam i Hypera 212+ i H50 (drugi procevi) i triba malo više od 10 min. testiranja.

Moj zaključak - na zraku temperature nakon kratkog vrimena dođu do neke razine (ovisno o veličini i kvaliteti coolera, brzini ventova, provjetrenosti kejsa..) i gotovo ne mrdaju.

Kod vodenog se stabiliziraju nakon malo duljeg vrimena - u početku budu super a onda dođu blizu razine nekog osrednjeg zračnog hlađenja (tipa Hypera 212).

Bar je kod mene tako bilo (Corasir bija namontiran otraga i vent okrenut da upuhuje svježi zrak) + budući da je već bija vremešan nisam tija riskirat još da i pumpa crkne (pa je završija u prodaji).

Sigurno neki veći komadi vodenog (dual radijatori) i custom vodena (Phobya, EKWB..) daju dosta bolje rezultate od single fan AIO vodenih "gofanaca".

Inače cijena novog LC-CC-120 tower coolera (nekakav rang Hypera i ostalih s 12cm ventom) je 150kn.
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LC-CC-120

Par ljudi ga već ima na forumu, i vidi vraga zaključiše da imaju novi best buy

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote