View Single Post
Staro 16.05.2015., 00:48   #48
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Hvala svima. Stock je onda sirovo visok (kao i uvijek) pa zato nikada u svojih cca dvadeset i kusur druzenja s kantama nisam drzao stock (osim u startu, sigurno sam kao klinac s prvim kantama imao stock na PC-u dok Atari, C64 i sl. ni ne racunam ).
Ma nisam uopce bio uz kantu tj. samo sam stavio CPU (odmah prokleo neko smece od CM paste koju sam kupio i izvadio opet svoju staru), brzinski loadao default postavke i UEFI-u te nesto onako brzo slozio i vidio te neke "Turbo" stvari (odmah ugasio i naoravio sitan OC) te bootao Windoze.
Mislim da sam stavio oko 1.3V no nisam siguran pa cu sutra tj. danas dopodne to srediti.
Je li moguce da CPUZ pokazuje toliko nizu voltazu jer mislim da mi je pokazao nesto oko 1.25V?
Sto se clockova tice, da dobijem 4 GHz na tih 1.3V bio bi prezadovoljan.
Javim sutra kako je proslo no svakako bi mi tih 4GHz bilo idealno (ako ce zezati MBO, ici ce na trznicu no nadam se da ce moci izvuci tu frekvenciju).

Jos samo "sitnica" tj. kolikobse sjecam pise da bi za ovaj CPU trebao top down cooler, a meni je gore H50.
Nadam se da ce biti ok i da ne bude nekog przenja.

@ravkan

Koju MBO imas da mozes izvuci te ok voltaze?
Prvi puta ikada sam kupio ovakvo smece od ploce (bez uvrede za vlasnike iste) i zadnji puta.....nikada vise.
Oduvijek kupujem najbolje moguce Asus, MSI, prije DFI.....i sada prvi puta uzmem ASRock (a lijepo sam rekao da nikada ne budem isao u moju kantu ASRock i sam sebe....sada bi rekao sta) i bas ga "divno" kupim (to je ono kada radis nesto u brzini i ne razmisljas).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 16.05.2015. u 00:59.
win32 je offline   Reply With Quote