View Single Post
Staro 15.05.2015., 19:59   #5827
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor gladijator Pregled postova
baš ti hvala na ovoj kratkoj recenziji! mislio sam se uzeti ovaj mobitel zbog čvrstoće kako ga reklamiraju, ali ipak su mi presudne kamera i baterija. ove slike pokazuju da kamera jednostavno ima problem sa fokusom, kao da leće ne stoje ispravno. ali ja uvijek napomenem, u svom cjenovnom rangu je skoro pa ok! detalji su isto slabi, pogledajte travu! za bateriju ćeš nam valjda javiti nakon par dana. meni je sad uži izbor lenovo k3 note ili jiayu s3 advanced. jiayu ima problem sa video snimanjem, sve je puno artefakata kao da snima 240p, nadam se SW rješenju (lolipop uskoro). on mi je idraži jer na oba SIM-a ima mogućnost 4G, naravno ne istovremeno. ostalima je uglavnom SIM2 samo GSM. ako netko ima još koji prijedlog do 200-220$ sa davanjima. uvjet dobra kamera, izmjenjiva i dobra baterija, 5-5.5" FHD nije uvjet za 5".
Ako ti je važna kamera K3 Note nećeš gledati.

Evo što mi se ne sviđa na njemu:
Kako se već zna kamera je loša
Ekran nije nešto ekstra. U usporedbi s Moto G 2 koja ima stvarno odličan, ima lošiju bijelu boju, nije čista, ne mogu točno odrediti primjesu koje još ima. Ostale su boje ispranije i osvjetljenje je mrvicu slabije. Čitljivost na suncu je osjetno lošija, pogotovo kada se čita bijeli tekst na crnoj podlozi jer se na suncu bijela pretvara u metalik sivu - presijava se.
Poklopac baterije škripi - mobitel je bez poklopca čvrst i dobro složen, ali poklopac škripi, pogotovo bočna strana nasuprot volume i power tipki.
I glavni razlog zašto ga dan danas ne nosim je da push ne radi kako se spada, mailovi, viber.. kasne i po 15ak minuta. Probao sam sa zadnjim stock ROM-om i s 2 AOSP-a, uvijek isto.
Nisam se imao previše vremena igrati s tim, budem se sutra više potrudio, ali i bez toga sam li la da di ga zadržati ili ne, ako se to ne riješi ide dalje i tražim drugi 5.5" FHD dual SIM s 2GB RAM-a.

Baterija, senzori i ostalo sve super.
Stock ROM me oduševio makar ima nekih aplikacija koje se ne daju maknuti, ali je krcat razno raznim mogućnostima, brz, stabilan... stvarno mi se sviđa, samo kada bio imao stock Lolipop skin.
Ako nekog zanima, Xposed funkcionira na njemu s AOSP ROM-ovima.
i kupuju skupe lance

Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 15.05.2015. u 20:05.
Srdan je offline