View Single Post
Staro 15.05.2015., 19:37   #19
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Alvin Pregled postova
Nije, krivo si to protumačio. Meni treba u prosjeku 10-15 min za rastavit, 10min za promijeniti usb, pola sata za sastavljanje i sat za testiranje.
Ako netko može isti posao istom kvalitetom napraviti za 15min, za mene je to vrijedno pohvale. Bez sarkazma.
Rekao sam "ako treba" da mogu uraditi. To ne znaci da to i radim. Naravno da i ja u takvim poslovim radim laganijim tempom jer ako zurim zna se potkrasti i pokoja pogreska.
Za rastavljanje, ovisno od laptopa i meni treba nekih 15 minuta, ali recimo za neki Asus X5x serije mi treba cca 4 minute. Ono rastavljam lijevom nogom
Za promijeniti jedan usb port metodom gore navedenom mi treba cca 5 minuta ako je sve spremno, jer stvarno ne vidim zasto bi mi trebalo vise. Pokidam nozice, pocupam ostatke i ocistim rupe i gurnem drugi usb port unutra. Mislim da je 5 minuta sasvim dovoljno. Sastavljanje je opet koliko i rastavljanje, mozda cak i krace. To ide jako brzo aku odvijacem.
Testiranje USB porta u vremenskom periodu od sat vremena mi nije ni najmanje jasno. Sta tu ima toliko za testirati? Ja to testiram dok je ploca jos van kucista i to tako sto ubacim neki bootabilni stick unutra, spojim vanjski ekran misa i tipkovnicu na USB i dovedem napajanje. Mislim da je to dovoljno.
WraGG je offline   Reply With Quote