Citiraj:
Autor Alvin
Nije, krivo si to protumačio. Meni treba u prosjeku 10-15 min za rastavit, 10min za promijeniti usb, pola sata za sastavljanje i sat za testiranje.
Ako netko može isti posao istom kvalitetom napraviti za 15min, za mene je to vrijedno pohvale. Bez sarkazma.
|
Rekao sam "ako treba" da mogu uraditi. To ne znaci da to i radim. Naravno da i ja u takvim poslovim radim laganijim tempom jer ako zurim zna se potkrasti i pokoja pogreska.
Za rastavljanje, ovisno od laptopa i meni treba nekih 15 minuta, ali recimo za neki Asus X5x serije mi treba cca 4 minute. Ono rastavljam lijevom nogom

Za promijeniti jedan usb port metodom gore navedenom mi treba cca 5 minuta ako je sve spremno, jer stvarno ne vidim zasto bi mi trebalo vise. Pokidam nozice, pocupam ostatke i ocistim rupe i gurnem drugi usb port unutra. Mislim da je 5 minuta sasvim dovoljno. Sastavljanje je opet koliko i rastavljanje, mozda cak i krace. To ide jako brzo aku odvijacem.
Testiranje USB porta u vremenskom periodu od sat vremena mi nije ni najmanje jasno. Sta tu ima toliko za testirati? Ja to testiram dok je ploca jos van kucista i to tako sto ubacim neki bootabilni stick unutra, spojim vanjski ekran misa i tipkovnicu na USB i dovedem napajanje. Mislim da je to dovoljno.