View Single Post
Staro 15.05.2015., 18:27   #5826
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
MEni je rikno nedavno ZTE V967S sto sam ga kupio tu prek foruma (polovnog mjesec dana starog) 1.5 godine sam ga koristio iznimno zadoivoljan s njim posebno s baterijom (GPS malo slabije lovio, fotooaparat za mene zadovoljavajuć, ne znam sto reci, posebno baterija dobra, 2500mAh kad ga mozes koristiti vise od jednog dana a ono skroz intenzivno, onda je to ono sto je meni bitno. Samo kaj je bila 4,35V pa poludi ak ga stavis na neki drugi punjac ne znam).
Zanima me mob 5'' (veće mi je uglavnom preveliko za baratanje, manje bi jedino ak je jako jako dobra kupnja - dakle jako povoljno s obzirom na karakteristike)

E sad bi trazio neki u tom cjenovnom rangu ali normalno s otprilike duplo boljim karakteristikama jer je proslo godinu i pol, da ima stabilnih romova za njega dobar izbor (na ZTE koristo Max Flavour), i velka prednot i bila da mogu kupit ga npr novog ili polovnog u Hrvatskoj. Preporuke? (moze i ponude u inbox ako odgovara specifikacijama i željama)

Dakle ukratko zanima me neki kineski, stabilni bestbuy u rangu ca 100-140EUR s dobrom baterijom.
goranbo je offline