View Single Post
Staro 15.05.2015., 18:22   #4531
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Bilo kako bilo, Ronaldo je omražen kod dijela navijača Reala u Madridu sad zbog događaja u zadnjih tjedan dva.
No, to što su Španjolci isti ko i mi po mentalitetu "kad ide bog si, kad zapne treba te maknut".

Tako da to što rulja misli, apsolutno je ekvivalentno qrcobolji koju Perez ima radi toga. Daš za nekog 90 milja, taj neko pobere 2 zlatne lopte, bude najbolji strijelac kluba zadnjih 4-5 sezona, malo mu fali da postane najbolji strijelac u povijesti kluba... i baš će ga Perez potjerat zato što par drkoša ljutih zbog pušenja u Primeri i gutanja u LP kliknulo na hebenoj Marci da ga ne želi u klubu.

Mislim, recite što oćete. Ni sam nisam ljubitelj lika i djela dotičnog. Da usere, usere. Ali puno puta i sam iznese utakmicu kad ostali zaseru, da. Ok, male utakmice... ali na malima se prvenstvo dobiva i gubi.

S druge strane, jebeno je bit egoist. Sa te strane mu se vratilo. Da je malo ponizniji, nebi mu nitko ni A rekao. Ovako se napuhuje, a sad kad je trebo dat najviše, fejlao je ko veliki. I eto mu ga. Zato ga sad oće na ražnju. Sve do početka sezone. Onda ispočetka

A iz Reala on može otići jedino sam. A to neće. Paše i njemu i klubu da je tu, ako ništa - zbog para
Brko je offline