Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 15.05.2015., 13:36   #1891
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma nema dreka.. ako gledaš na duge staze.. ovako će popušit jer community im se pretvara u smeće.
Vrlo jednostavno se daju sredit stvari. Napraviš pool za koji moraš platit 50-100 eura, u kojem ne smiješ afk-at i nesmiješ srat drugima.. u takvom pool-u su igrači bolje nagrađeni , bolji itemi.. veća šansa da dobiješ nešto i slično.
Ako afkaš il flejmaš, dobiješ PP (penalty point), 1-3, i ako skupiš recimo 3 komada, imaš ban na 3 tjedna, PP se brišu nakon 3-9 mjeseci, ovisi kak često ih dobivaš. Što više PP-ova to su rigoriznije mjere ban-a, do nekih 6mjeseci zabrane.
Znači igraš taj pool hoćeš nećeš, a uvjete znaš..
I vjeruj mi da će svatko izdvojit i 100 eura da igra kvalitetnije gejmove.
Stvar je u tome da apsolutno ne postoji razlika u normal, mmr i low priority gejmovima.
Igrao sam s ljudima u rangu od 3000 do 6000 mmr, najveća razlika kvalitete gejma nije mmr, već sama osoba dal je kreten il nije. Šta mi vrijedi lik od 10k mmr ako je kreten i ne zna igrat timski i osuđuje ekipu i samo zna srat..jer umjesto uloženih kletvi svom timu mogao je objasniti ljudima šta i kako.
Treba imat razumijevanja prema noobovima, oni su tu došli da nauče, a kretene treba izolirat i to je to.
Znači zarada uopće nije problem..štoviše, imali bi još veću zaradu.
domina je offline   Reply With Quote