View Single Post
Staro 15.05.2015., 01:54   #1721
ravkan
Premium
Moj komp

ravkan's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mene jedan frend uvjeravo, da mu fx 8350 ne radi da mora reklamirat. Da nikad vise amd da je proc smece, klasika kak vec ide. Ja mu govorim da nije do proca, nego do ploce, on meni ne ne imam plocu od 1500++ kuna. Reklamira on proc ( tvrdoglav nece doc do mene da ja stavim njegov proc u svoj sistem, jer on zna klasika itd ). Naravno proc mu se vrati sa reklamacije i dalje ne radi. Nakon 2 mjeseca zajebavanja poslusa mene proda plocu na njusci ( zao mi onog ko je kupio makar ploca ima jamstvo i ispravna je, ali sa fx 8350 niti na stock nije radila bacala je BSOD kao sto je gore napiso i overclock freak. Naravno radi se o MSI ploci ) kupi gigu fx ud4, i sada je heppy. Te MSI ploce za AMD su stvarno uzas uzas uzas ( dok npr ova x99 serija sto sam ih koristio rade ko zmaj i svima bi toplo preporuco! ) ! Asrock je za njih majka !! Na zalost cinjenica je da su AMD ploce smece, zastarjele su, nemaju stvarcice koje bi vec trebale imat, i ima jako malo ploca za birat spram intela. ( zapravo se odabir svodi na kolko 5 ili 6 ploca? pogotovo kod nas gdje ud7 gigu nisam vidio vec masu )

Zadnje izmijenjeno od: ravkan. 15.05.2015. u 01:59.
ravkan je offline   Reply With Quote