Izgleda da sam nekako uspio, napravio sam novi share i nazvao ga NAS i stavio da je public i dao mu ovlasti i nema nikakvih svojih foldera unutra. Nadam se da je to sada to, ono drugo njegovo mi nista ne treba.
U biti napravio sam to tako da sam mu dao slovo A i onda na kompu imam tako kako hocu da pod A diskom vidim samo svoje foldere. ALi vidim da on i dalje ima ono stablo svojih foldera. I WDTV vidi te sve foldere a ja bi da on vidi samo ove koje cu ja napravit, kako da to odradim ? Dali je neizvedivo da ja pobrisem sve njegove foldere ? JEr logiran sam kao admin i neda mi te foldere koje je on napravio da brisem niti da editiram.
Probao sami Polkast ali kako kuzim to je da na mobu mogu gledat sa diska umjesto obratno da na kompu gledam ono sa mobitela. Onda sam probao i OwnCloud jer sam se nadao da cu moci sa mobitela sve iz galerije slat na NAS pa da mogu gledat na WDTV ali to ne radi uopce, ownCloud app na iphone je zadnja 3.4.1 verzija i srusi se kod upisivanja lozinke. Sta bi trebao upisati tamo u adresu servera na mobu ?