Citiraj:
Autor MMI
bit će da prođe, jučer sam mjenjao 8 kondića, nekoliko njih između pci utora, ovim postupkom je sve prošlo savršeno. ploča radi a upalit nije htjela
|
ccc.......... gle, ne zelim biti grub niti vrijedati, ali doslovce ne znas o cemu pricas. ponavljam ti, drugo je kondenzator kojeg drzi dvije tocke. drugo je ovaj USB, ili ako hoces da ti jos zakompliciram, drugo je nec tokin kondenzator. hint, klik -
Alvin garant zna o cemu pricam sto se tokina tice, to je recimo ova shema koju ti tvrdis - ja tu malo fluxa, zagrijem, povucem lot, ocistim i stavim drugi

. eeee, kad bi bilo tako jednostavno. pogotovo isto sa tokinom jer svi ovi tutorijali sto sam nasao na netu je cisto skidanje kucista i lotanje direkt na vodove, no meni nije radilo jer sam morao skinut i lem jer je unutra ostao vod. nevermind, i ovo je sranje za promjeniti.
uglavnom, da ne duljim, sve se moze. samo je pitanje tko radi, sa kakvim alatom radi i za koje novce radi. ovo obicna lemilica, pumpica, flux i tinol moze takoder napraviti, ali to bi trebala biti full jaka lemilica sa full tankim vrhom, plus dosta srede. i opet neces napraviti posao da se ne vidi teski fus, jer ces od samog grijanja morat propalit barem malo PCB, a ako pukne vod, onda jos imas sex......