View Single Post
Staro 14.05.2015., 10:51   #4489
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma nije Anceloti nista kriv po meni, raspolaze s onim sta ima, a uprava kluba se mora pomiriti sa cinjenicom da osim Ronalda nemaju vise nijednu zvijezdu.

Benzema je prosjecan napadac, ima svojih dobrih dana, ima svojih losih dana. Bale je igrac koji je funkcionirao u tottenhamu na jednoj sasvim drugoj poziciji, ovdje igra nesto sto po meni on nebi smio opce igrati, jer nema tehniku za to. Modric je po meni jedan od boljih veznjaka u europi trenutno, i vidi se na sta lici igra kad ga nema. Kroos je šarlatan, slabi prosjek za veznjaka. Bekovi su katastrofalni, izuzev toga sto Marcelo igra donekle kvlaitetan napad, ali sedam puta vise stete napravi u obrani. Ramos i Pepe su sve samo ne dobri stoperi, Varane ce biti dobar ako ga malo prizemlje, jer stagnira kojih godinu dana vec. I ko ti je ostao od velikih igraca? James Rodriguez koji zna, ali nije za ekipu ko real gdje se trazi konstantnost, vec vise za neki porto i slicne, di se pamte genijalni potezi i utakmice, ali se to od tebe ne ocekuje u svakoj utakmici. Isco kojeg su takoder ubili u taktickom smislu otkad je doso u Real?

Pa oni su proslu sezonu prodali Di Mariu i Xabi Alonsa, 2 igraca koji su ih vadili, Di Maria nije jednu postenu utakmicu protiv sitnih klubova odigrao, ali je u LP i klasiku uvijek igrao na odlicnoj razini, za razliku od Geloja, koji nikad, ali bas nikad nije sam podigao klub kad mu nije islo, vec se uvijek utopio u sivilo.

i zato su jedan Ronaldo, Ronaldinho, Messi i slicni za njega space shuttle, jer su sami vadaili tekme kad apsolutno nista nije u ekipi valjalo, i to tekme koje su bile zivot i smrt, a ne tekma protiv granade i kojekakvih lezilebovica.

Jebiga, moraju se pomirit da imaju prosjecan kadar i jednog genijalnog, ali moralno sjebanog igraca. Kupiti pojacanja ali pojacanja, ala Pogba koji ce donijeti neku prevagu na terenu, a ne nakrcati šatro zvjezde i igrace o kojima se pricalo zadnjih mjesec dana i rec e to su zvijezde, ti si trener, napravi od njih neznam kaj...