View Single Post
Staro 14.05.2015., 10:40   #4483
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
au buraz koliko nepotrebnog teksta da bi rekao jedno te isto po 100ti put. kuzimo. sve je ok, moralo je i tebe jednom krenut, jer nemoguce je uvijek i svaki puta biti najbolji

ronaldo, lebron, federer ce i dalje osvajati trofeje i nagrade na tvoju zalost, dok ne dodju neki drugi ronaldo, federer i lebron koji ti nece biti po volji iz ko zna kojih razloga. niti jedan argumentirano bitan uglavnom.

NHF
A i ti buraz vrtiš jedno te isto godinama i više te niko ne doživljava. Puca meni k i za lebrona i federeda jer ne pratim ni tenis ni basket nego tu i tamo mi zapne za oko kad se svađaš sa drugim neistomišljenicima oko navedenog dvojca. Ja ni ne znam kakvo je stanje u tenisu i nba jer eto, imam život pa ne pratim te sportove tako da si 66% promašio fudbal kao i obično, ali nema veze...

Nadalje, što se ronalda tiče, argumentirao je sam sebe jučer i u hrpi utakmica prije i opet će. Ne trebam mu ja za to

A ti slobodno nastavi sa uvjeravanjem sebe i ostalih u suprotno. Uz jasno, jeftine ad-hominem floskule o tome da "mene krenulo" "mene prebilo" ili "mene uništilo". Nije baš da ti ide

NHF

hahahahahahahaha.... ja nemrem više. EOD od mene. Usraću se majke mi. Zapišo se već jesam...
Brko je offline