Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Garro
Uf, neke stvari su ovdje totalno krive.
1) Prvo, brata su ti lijepo oženili. Račun od 300 kuna imam kada mi na Obitelji XL (koja ima 3 broja u sebi) probiju tarifu ili imaju neke usluge van tarife. A dobio sam uz nju iPhone 5S prije godinu dana za nekih 800 kuna.
2) Drugo, da ne možeš dobiti ispis poziva je notorna glupost. Ako oni ne znaju koga si zvao, kako dovraga mogu znati koliko ti naplatiti!? Nešto gluplje nisam odavno čuo.
Treće, OTPO se može u svakom trenutku prekinuti uz plaćanje penala. Ako se crkveni brak kao ugovor pred Bogom može raskinuti, onda se može i dvogodišnja pretplata.  Koliki su penali, lijepo piše u Općim uvjetima, ne u ugovoru.
Ovo sve što si napisao lijepo preformuliraj i pošalji na prigovori@t.ht.hr , imaju 15 dana da ti odgovore. Ako ne odgovore ili ti potvrde da ne možeš dobiti ispis poziva/raskid ugovora, uključi HAKOM u priču pa da njima to malo pojasne. 
|
1) Ozenili su ga. I te kako su ga ozenili. Sto se tice 300+ kuna na racunu, to je za njega normalno. Liku je posao usko vezan uz mobitel, obavlja tonu razgovora dnevno. No takav skok je i njemu bio neocekivan, jer tvrdi da nije nista mijenjao, niti obavljao vise razgovora nego inace.
2) Znam i ja da je glupost. I da je smijesno i nemoguce.
3) I moje razmisljanje je da se ugovor moze uvijek prekinuti. Uz placanje penala naravno. Samo prenosim sta je on meni prenio, a prenio sam sve od rijeci do rijeci. Sad dal je on nesto pogresno shvatio? Moguce, ali sumnjam.
Znam samo da je on sljedeci tjedan u zagrebu, pa cemo skupa to otic rijesiti. On je tip osobe koja nikad ne ulazi u konflikte, i sve ovakve stvari su mu neugodne (tip koji ne bi mrava zgazio). Ja sam pak totalna suprotnost. Prvo cemo to t-centra, a ako to ne upali, onda lijepo idemo prigovor pisati, pa ako bude potrebe idemo i hakomu se obratiti.
Jer ovo sto je on ispricao je totalni bezobrazluk. Naravno, ukoliko je sve to istina. A iskreno, nemam ni 1% razloga da sumnjam u njegovu pricu. Njemu te racune nije problem platiti, no zasto da placa nesto sto smatra da nije potrosio? I cak i kad zeli platiti penale da mu nije dopusteno da zadrzi broj?
Citiraj:
Autor ivan77
Ovo boldano je točno, i isto tako, nakon plaćanja penala može na bonove.
Mom starom su isto rekli da ne može, a stariji je čovjek ne razumije se, nazvala ga neka lažljiva fuksa iz telesalesa i rekla da na onoj staroj M tarifi, ima "neograničene besplatne pozive prema svima" ( a imao je 200 min, mislim).
Čovjek prihvatio, kad sam vidio što je napravio, vidim prošao zakonski rok za raskid, rekoh, idemo stari platit penale i prebacit te natrag na bonove jer ovo je sranje.
Dođemo tamo, ista priča kao i kolegi gore, " ne možete platiti penale", nakon toga "možete platit penale ali ne možete na bonove", na kraju pisao prigovor, dobio riješenje prigovora, i platio i prebacio starog na bonove.
Mislim da dobivaju upute u T Centrima da govore takve stvari, ne bi li zbunili čovjeka da pod svaku cijenu ostane na pretplati.
Isto tako, kategorički odbiti sve navodno, jako dobre alternative koje počinju nuditi u tim slučajevima, već inzistirati samo i isključivo na plaćanju penala i prebacivanju na bonove ili drugu mrežu.
Inače, brijem da je taj telesales instruiran da laže i valja ljude, nadam se skoroj zakonskoj regulativi kojom će to biti regulirano,
od rujna 2015, da će svi troškovi morati biti transparentno prikazani, ako je vjerovati hakomu
|
Ocito je to ono o cemu i brat mi prica. Lazu i varaju. Sto se tice toga da ne nasjedne na neku novu pricu/tarifu, nece. Bonovi i ode covjek na drugu mrezu. Kako su njemu razgovori najvazniji, ici ce na tele2 99%.
Ja sam vec dugo na bonovima, a bio sam pretplatnik 10ak godina. Bas iz takvih razloga, i sto sam izgubio sve zivce sa t-shrotom. Nisam isao ni u vip, ali ni u tele2 na novu pretplatu. Cisto zato sto sumnjam da bi mi bilo ista bolje. Bonovi i miran sam.
|