View Single Post
Staro 14.05.2015., 10:13   #4474
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
To je to. Kad je tuga prevelika i svi končići i slamčice potetnute, popuje se o hejterstvu, postcountu, životu mimo TVa i nogometa, prozivaju se ljudi "a šta si ti u životu postigao da se smiješ rugat ronaldu/federedu/lebronu" i slične jadikovke koje se ponavljaju iz godine u godinu nakon neuspjeha navedenih i koje još jače dokazuju i idu u prilog o svemu šte se piše ovdje zadnjih 3-4 tjedna od ljudi koji stoje na drugoj strani ko kad klinac iz razreda dobije novi mobitel, a onaj drugi do njega cvili kako je to smeće od mobitela a u biti unutra kipi što ga on nema identično.

A samim time je ok bit fanboj i idolopoklonik i qrčit se kad se nabija neka tamo Granada 9:0.

Urnebes. Mene trbuh od smijeha boli već danima. Što sam ove godine pročitao ovdje... skrinšotam i čuvam u RAID polju da se ne zagubi i još skladištim na cloud

Stoga, gospodo, kako sijete, tako ćete i žeti. Sami ste isprovocirali puno reakcija drugih raznim uvredama i provokacijama, što pojedinaca što po forumu općenito i sebi skočili u usta sa mnogim tvrdnjama. A sad pokušavate biti gospoda i gospocki se izvuči kao "boli me briga, ja imam život a vi ste jadnici šta se hranite tuđom nesrećom" ali dečki moji, slabo bu vam mačka kihala

Ako već želite biti gospoda, onda lijepo čestitajte i poklonite se majstorima iz Torina te novim kraljevima Europe.

Lopta je okrugla, život ide dalje. Bolje momčadi su u finalu. Nema tu ni sreće ni nesreće.

Pozdrav svima.
Brko je offline