Citiraj:
Autor Mileni
Zanima me jedna informacija, pa ukoliko bilo tko moze pomoci bio bi zahvalan.
Brat je prije godinu dana potpisao ugovor sa t-shrotom. Uzeo G3 na pretplatu, tarifa XL. Sve bilo odlicno do prije 3 mjeseca. Do tad racuni oko 300-400kn, pretplata, 100kn za mob i sve ukljuceno.
Zadnja tri mjeseca najmanji racun za mob oko 800kn. Najveci 1100. Provjerio moj.hrv...telekom.hr i ne moze provjeriti ispis poziva. Pola stvari im na tom portalu uopce ne radi. Smijurija.
Sve 5, otisao je u prvi t-centar. Kazu da nemaju ispis poziva. Zvao SZK, rekli mu istu stvar. Otisao u drugi t-centar, rekli mu istu stvar. Izgubio zivce i u tom zadnjem t-centru rekao da zeli raskinuti ugovor i platiti penale. Rekli mu da ne moze cak ni to! (??!)
Uzeo je novi broj kod njih samo da napomenem. Kako netko ne moze raskinuti ugovor i da prebaci broj na bonove? Jos k tome voljan odmah iskeshirati penale? A ni kune im nije duzan.
Molio bih manju pomoc. Ja stvarno nemam pojma, odavno nisam na pretplati (osim sluzbenog moba), niti bih ikad vise sa tim lihvarima ugovor potpisivao.
|
Uf, neke stvari su ovdje totalno krive.
Prvo, brata su ti lijepo oženili. Račun od 300 kuna imam kada mi na Obitelji XL (koja ima 3 broja u sebi) probiju tarifu ili imaju neke usluge van tarife. A dobio sam uz nju iPhone 5S prije godinu dana za nekih 800 kuna.
Drugo, da ne možeš dobiti ispis poziva je notorna glupost. Ako oni ne znaju koga si zvao, kako dovraga mogu znati koliko ti naplatiti!? Nešto gluplje nisam odavno čuo.
Treće, OTPO se može u svakom trenutku prekinuti uz plaćanje penala. Ako se crkveni brak kao ugovor pred Bogom može raskinuti, onda se može i dvogodišnja pretplata.

Koliki su penali, lijepo piše u Općim uvjetima, ne u ugovoru.
Ovo sve što si napisao lijepo preformuliraj i pošalji na
prigovori@t.ht.hr , imaju 15 dana da ti odgovore. Ako ne odgovore ili ti potvrde da ne možeš dobiti ispis poziva/raskid ugovora, uključi HAKOM u priču pa da njima to malo pojasne.