View Single Post
Staro 14.05.2015., 09:11   #4325
6Finger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Mali osvrt na desire 816 ( tele2 )

Kao najveću prednost istaknuo bih ekran bez obzira na rezoluciju od 720p na 5,5"
Imam dioptrijske sunčane naočale, stakla crna najcrnja ,
Prvi mob kojeg mogu koristit ( Samsung S2, S3mini, S4mini, Note2, LG G2mini, Xperia z1.... )
bez konstantnog mjenjanja naočala i prtljanja po brightnesu makar bio na 100%.

Dolazi sa androidom 4.4.2 no odmah nudi nadogradnju na 5.0.2 i Sense 6.
Makar ima samo 1.5gb rama i nešto stariji čipset snapdragon 400, adreno 305 gpu te 4 x 1.6Ghz cpu
mob radi bez greške bez laga ma milina.
Prvi test mu je bio čim sam ga uzeo nisam skontao da je Chrome sa zadnjim updateom promjenio
nešto oko tabova pa sam skontao da imam 14 otvorenih tabova u Chromeu, 3 u HTCovom browseru
skida 3 torenta i uz sve to nisam primjetio lag a o crashanju da ne pričam.

Zvuk jako dobar, stereo zvučnici šta dalje reći.

Kamera stražnja 13 megapiksela sasvim ok no ništa spektakularno no dodušr jako jako brza,
prednja za selfije 5 megapiksela odlična.

Trajanje baterije me brinulo pošto baterija ima samo 2600mAh, nemogu dati SS trenutno ali
mogu reći iznad svih očekivanja, inače mob ubijam jer nemam ni tv a od nedavno ni net kući
pa mi je komp beskorisan, ovaj malac je izdržao ovih par dana maltetiranja bez dodatnog punjenja po danu
a tu je stvarno bilo svega, torrenti, 2 maila, viber, whatsup, messenger, čudo poziva i to sve bez ikakve štednje sa auto brightnesom.

Zvuk u pozivu je odličan, signal me najviše iznenadio, negdje u rangu starih nokija , usporedio sam sa starim
SE k800i i čak bolji signal ima. U 80% kuće nemam signala uopće pa mi je to najbitnija stavka.
Npr. Z1 je tu dobar, LG G2 mini tako tako a svi Samsunzi dosad jako loši.

Još bi istaknuo da mob dolazi bez ikakvih tele2 aplikacija i stvarno minimalno ostalih pizdarija
čak me nebi čudilo da je otključan no to još moram provjerit nemam nano sim drugog operatera trenutno.

Dosta je kompaktan s obzirom na dimenzije ekrana i čak pretanak za moj ukus pa ću morat uzet neki case
i onda bi to moglo biti taman to.

To je to čega se mogu sjetit ovako iz glave, malo se odužilo a tipkam sve sa moba ...

Moja preporuka za novce koje košta stvarno perfektan mob.
6Finger je offline