View Single Post
Staro 14.05.2015., 09:10   #560
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mene je na mojom buildu pogodio bug da mi neke win32 aplikacije ne rade iz Searcha

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Da kapetane ocisiti, jesu u beta stadiju, do rtma je dva mjeseca, a na windowsima nemozes namjestiti scaling na full hd ekranu, nakon svakog reseta test je zbluran i nista ne vidis jer ekran nije citljiv
Vjerujem da će do RTM-a riješiti taj scaling bug pošto ovaj puta rade na njemu da radi (iako ja osobno nemam problema sa scalingom osim kod app-ova sa custom UI-jem kao što je Steam ali to je Valveova greška kaj ne zna napraviti program kako spada)

Citiraj:
start malo radi, nemozes si sloziti tileove kako zelis,neke uopce nemozes maknuti
- XAML Start je u banana u odnosu na DirectUI koji je bio prije builda 9926 kaj se performansi tiče, to je istina. Međutim, ne znam jel bi se sa DUI verzijom mogle raditi stvari koje Start Menu može sad (switchanje modova bez log outa, risajzanje, blur on the fly itd.)

Citiraj:
manage desktop icons ne postoji u display settingsima nego ga preko searcha moras traziti
- Settings -> Personalizations -> Themes.

Citiraj:
quick access je zbugiran i ako ga slucajno otvoris ne prikazuje ti vise diskove i explorer izbaci not responding dakle nemozes u diskove sto nije mala stvar
- hmm, meni se to ne događa. Jesi li radio clean install ili upgrade?

Citiraj:
Project edge se rusi malo malo tako da sam iz jedno5-6. pokusaja uspio instalirati neki drugi browser.
- sad se zove Microsoft Edge, kodno ime browsera bilo je Project Spartan I za razliku od prijašnjih buildova Edge se puuno manje ruši I to kad se dogodi onda je vezano uz neku nekompatibilnost sa stranicom. Koristim ga kao main browser i definitivno nije zreo kao ostali browseri ali nije niti katastrofa kakva je bila sa buildom 10014 (ili kad god se pojavila prva iteracija).

Citiraj:
Podrazumjeva se da ima bugove jos uvijek znam sto je beta verzija ali zbog ovih bugova se maltene nemoze raditi na windowsima
- koristim Windows 10 kao main OS pola godine i u odnosu na prijašnje verzija (pogotovo prije builda 10000) ovo je milina za raditi. Istina, ima tu bugova i usporenja s vremena na vrijeme ali već u ovoj fazi su mi draži OS nego Win7 ili Win8 jer često koristim funkcije koje su došle (virtual desktop, Cortana, Action Center, lijepši dizajn (subjektivno))

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 14.05.2015. u 09:22.
Mario92 je offline   Reply With Quote